Media

Irina Rimes a părăsit România și s-a mutat în Franța cu noul iubit. Cine este bărbatul care i-a furat inima

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră, care se bucură de mare succes în plan muzical. Deși cariera lui este una elebra artista a trecut prin mai multe dezamăgiri până acum, dar se pare că acum și-a găsit fericirea și s-a liniștit lângă bărbatul care a apărut în viața ei. Cei doi s-au mutat în Franța împreună și sunt foarte încântați.

Irina Rimes este fericită lângă noul iubit

Irina Rimes și-a găsit din nou fericirea. După un mariaj nereușit, în care a suferit enorm și încheierea relației cu toboșarul Alexandru Badea, celebra artistă iubește și este foarte fericită alături de noul ei iubit, alături de care trăiește cea mai frumoasă poveste de iubire și au dus rapid relația la un alt nivel

Tânărul se numește David Goldcher și a mai apărut în video-urile artistei, în trecut. Cei doi nu au început să pună fotografii împreună, ci doar unele clipulețe de la studio și nu și-au făcut relația publică, dar artista a anunțat că a părăsit România și s-a mutat în Franța.

Celebra cântăreață a declarat că s-a mutat cu chirie alături de băiatul respectiv, într-o locuință superbă dintr-un oraș francez, la care visează de multă vreme. În plus, celebra artistă a semnat cu o nouă casă de discuri, semn că vrea să rămână acolo mult timp și are planuri serioase.

După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie”, a spus solista, într-un Instastory.

Deși este greu să înceapă acest capitol, pe artistă nu o sperie provocările și nici lipsa banilor, pentru că s-a mai confruntat cu probleme financiare și în trecut, pe care a reușit să le depășească cu brio prin muncă. Ea a decis să locuiască momentan cu chirie și să nu facă achiziții importante în timpul pandemiei, o perioadă extrem de dificilă pentru toată lumea.

Comments are closed.