Știri

Irina Tănase audiată la DNA. Ce se întâmplă cu fosta iubită a lui Dragnea

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a dezvăluit că în dimineața zilei de vineri, 21 ianuarie 2022, Irina Tănase a fost audiată de către procurorii Departamentului Național Anticorupție. Potrivit unor surse, acest caz s-ar putea transforma într-un caz penal.

Irina Tănase audiată la DNA

Fosta iubită a liderului PSD, Liviu Dragnea, ar fi fost audiată în dimineața acestei zile, de către procurorii DNA. La mijloc este vorba despre niște investiții imobiliare pe care Irina Tănase le-ar fi făcut în cursul anului trecut.

Irina Tănase audiată la DNA. Ce se întâmplă cu fosta iubită a lui Dragnea

Marţi, Irina Tănase a fost citată telefonic de procurori în calitate de martor într-un dosar care are legătură şi cu fostul lider al PSD.

Potrivit Antena 3, Irina Tănase a fost întrebată de procurori despre locuinţa pe care şi-a achiziţionat-o în urmă cu ceva timp şi despre provenienţa banilor, spun surse apropiate anchetei.

Irina Tănase a mai fost audiată la DNA, în luna decembrie a anului 2020, în calitate de martor în dosarul TelDrum. Iată ce a declarat tânăra la acea vreme:

Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem, a spus ironic, Irina Tănase, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

De data aceasta, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea a refuzat să vorbească cu reporterii aflați la fața locului. Ea a intrat în clădirea instituției și a stat de vorbă doar cu procurorii.

Ce s-a ales din relația lui Dragnea cu Irina Tănase

La finalul anului trecut, Liviu Dragnea a plecat de acasă după ce a primit niște mesaje care arătau o presupusă infidelitate a logodnicei sale. Fostul lider al PSD nu a vrut să audă niciun fel de explicație de la iubita sa. Irina a spus că cineva a vrut să îi despartă pentru că ea, în cei opt ani de relație, i-a fost fidelă lui Dragnea.

Citește și Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, în prag de Crăciun. Suferința este mare

Din nefericire pentru Irina, bărbatul despre care ea spune că încă îl iubește este de neînduplecat. A fost primul Crăciun/Revelion pe care cei doi l-au petrecut despărțiți.

Comments are closed.