Media

Ispita de la Insula Iubirii care a primit un diagnostic crunt. Ce a decis Irina pentru viața ei

Irina Stroia este ispita de la Insula iubirii care a primit o lovitură grea din partea vieții. Tânăra a aflat că are o boală nemiloasă, iar vestea a dărâmat-o. Totuși, a reușit să-și găsească puterea să caute soluții pentru a-și salva viața. Frumoasa blondă care a participat la Insula Iubirii s-a luptat cu cancerul de col uterin, a învins, iar după un an a recidivat.

Ce a decis Irina Stroia după ce i-a recidivat boala

Tânăra a apelat la mai mulți medici din București, care s-au contrazis între el, iar la un moment dat era pe punctul de încerca la un medic din Cluj. Prin intermediul tatălui ei vitreg, Irina a dat de un specialist din afara țării, care i-a dat încredere și acum tânăra privește cu alți ochi problemele ei de sănătate.

Am schimbat toți medicii, am vrut să plec la Cluj, dar era destul de complicat, am zis hai să mai dau o șansă unei alte clinici din București, am ajuns la un doctor care mi-a zis că nu mai am nicio șansă și trebuie să fac chimioterapie, a declarat tânăra în emisiunea lui Dan Capatos.

Fosta ispită de la Insula Iubirii a renunțat la orice tratament și a decis să facă o schimbare în stilul ei de viață. Nu mai mănâncă niciun fel de produs de origine animală, doarme regulamentar și are o atitudine pozitivă. Irina Stroia a spus în emisiunea lui Dan Capatos că la ultimul control, rana s-a micșorat la jumătate. Următorul control va avea loc peste trei luni, iar Irina este încrezătoare.

Într-un final am dat de un medic care nu e român și mi-a zis că în urma unei biopsii e ok. Nu mi-a dat niciun tratament, am renunțat de tot la produse pe bază animală. Acum s-a micșorat la jumătate (rana din interior). Nu am luat niciun tratament, somn și atitudine pozitivă, a mai spus Irina Stroia.

Irina Stroia a spus că a rămas impresionată de numărul mare de oameni străini care i-au trimis mesaje, au susținut-o și au încurajat-o din momentul în care ea a anunțat ce diagnostic a primit.

Comments are closed.