Media

Iubire ca-n filme între Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Comentarii siropoase pe Instagram

Iubire ca-n filme între Andreea Bălan și Tiberiu Argint. După suferință, în viața vedetei a apărut soarele și pare că strălucește mai tare ca niciodată. Andreea și omul de afaceri au sărbătorit recent un an de relație, și au fost plecați într-o vacanță în Dubai. Deși au poze împreună pe Instagram, aproape la fiecare postare, își comentează unul altuia cu inimioare și vorbe dulci.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint – un an de relație

Andreea Bălan iubește din nou și este tare fericită alături de omul de afaceri Tiberiu Argint. Nu se afișează împreună, cel puțin nu pe rețelele de socializare, dar deja toată lumea știe că cei doi formează o relație de un an.

La fiecare postare de pe Instagram, își comentează reciproc cu vorbe dulci și complimente, ceea ce denotă că relația lor este pe un teren fertil.

Recent, Andreea și Tiberiu au fost într-o vacanță în Dubai, pentru a marca, probabil, primul an de relație.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea vrea discreție și se bucură de tot ceea ce trăiește în această perioadă. Replicile pe care ei și le dau la poze sunt mai mult decât grăitoare.

Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună, a spus Andreea Bălan despre vacanța din Dubai.

George Burcea se iubește cu Viviana

Nici George Burcea nu este singur. Fostul soț al Andreei Bălan s-a cuplat cu Viviana Sposub, asistentă tv în emisiunea Vorbește lumea. Cei doi s-au cunoscut în Ferma de la Pro tv, acolo unde au și început o relație.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea)

andre

Se pare că începutul a fost bun pentru că Viviana și George sunt în continuare împreună.

Cei doi postează poze împreună pe rețelele de socializare și au foarte mulți urmăritori care îi susțin și le spun că se potrivesc de minune.

Comments are closed.