Media

Iulia Albu a avut probleme de sănătate. Multe femei sunt în această situație. Iată cum a scăpat de ele

Iulia Albu este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. Criticul de modă este cunoscut pentru atitudinea sa specială și pentru modul în care își spune părerea despre anumite vedete, în special din punct de vedere vestimentar. Iulia nu ezită să iasă în evidență ori de câte ori are ocazia, doar că acum a avut un subiect cu totul și cu totul serios.

Iulia Albu, probleme grave cu căderea părului

Iulia Albu este foarte deschisă cu fanii ei și comunică cu aceștia ori de câte ori are ocazia. Celebrul critic de modă abordează tot felul de discuții pe rețelele de socializare și pe blog-ul său, ceea ce îi aduce mare succes și o apropie și mai tare de internauți.

Ea a vorbit de curând despre problemele de sănătate pe care le-a avut și care au pus-o la grele încercări. Din cauza stresului, a muncii în exces și a unor proiecte care au stresat-o foarte mult, părul ei a avut mult de suferit. Cădea în exces și era foarte deteriorat, motiv pentru care a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Ea a luat mai multe vitamine speciale pentru păr, a făcut chiar și injecții în scalp, dar a schimbat multe și la stilul de viață. Astfel, a renunțat la gluten și lactoză, a mâncat mereu sănătos și a făcut mult sport, ceea ce a ajutat enorm.

„Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport.”, a spus vedeta.

În prezent, Iulia Albu a scăpat de aceste complicații, după ce și-a pierdut mai bine de jumătate din păr din cauza stresului și a problemelor de sănătate.

Iulia Albu, despre operațiile estetice

Iulia Albu este una dintre cele mai frumoase femei din țară. Simplă uneori, dar extravagantă și cu o dorință mare de a ieși în evidență de cele mai multe ori, vedeta nu se sfiește să vorbească despre secretele sale.

Criticul de modă nu se ferește să vorbească deschis despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut. Iulia Albu a recunoscut că și-a operat gleznele, din cauza faptului că era complexată că ele erau mult prea groase. Mai mult, ea a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a scăpa de câteva capilare sparte pe care le avea pe obraji.

Comments are closed.