Media

Iulia Vântur, dezvăluiri uimitoare despre Salman Khan. Refuză să apară în filme alături de el

Iulia Vântur trăiește o viață de vis în India. Este celebră, iubită de o mulțime de oameni și are mare succes cu filmele în care joacă. În ultima perioadă a ocupat prima pagină a tabloidelor, de când toată lumea a început să creadă că s-a despărțit de celebrul său iubit, Salman Khan. Ea a spus adevărul despre relația lor și a făcut dezvăluiri uimitoare.

Când se întoarce Iulia în India

Iulia Vântur trăiește visul indian de ani buni. De când s-a mutat în India alături de iubitul său, viața ei s-a schimbat radical. Are mare succes și a devenit cunoscută datorită producțiilor în care a apărut de-a lungul timpului, dar și pentru piesele sale care au rupt topurile indiene.

Celebra artistă a venit în țară în luna mai, lucru ce a atras atenția tuturor. Deși nu este prima vacanță în țară, ciudat a fost faptul că de această dată a stat prea mult acasă și nimeni nu își explica de ce. Toată lumea s-a gândit că s-a despărțitde Salman Khan și nu mai are niciun motiv să stea acolo, dar Iulia a explicat că a avut mai multe treburi personale de rezolvat.

Se pare că ea a plănuit deja întoarcerea. De curând a fost gazda unei Gale importante. Acesta a fost ultimul ei plan în țară și acum urmează să meargă în India, unde își va duce la bun sfârșit un plan, mai exact un film la care lucrează de mult timp, dar promite și alte surprize mari.

„Voi pleca imediat după Gala aceasta, înapoi în India. Chiar dacă în ultima vreme am fost aici, în țară, în România, dar merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm„, a spus Iulia Vântur.

De ce nu vrea să joace în filme cu Salman Khan

Iulia Vântur nu l-a vorbit niciodată de rău pe Salman Khan și a negat orice zvon cum că între ei ar exista ceva probleme. Se pare că între ei lucrurile merg normal, având în vedere că actrița urmează să revină în India.

Fanii lor așteaptă cu nerăbdare vești despre relația lor, dar cel mai mult și-ar dori să îi vadă împreună și în filme. Frumoasa blondină a spus clar că acesta lucru nu se va întâmpla, pentru că nu-și dorește să joace împreună cu partenerul ei de viață. Deși a primit de mai multe ori o astfel de ofertă, nu a luat-o niciodată în calcul.

„Ba da, mi s-a oferit, dar ideea e că nu vreau… poate nu-mi doresc să jucăm împreună..”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Comments are closed.