Media

Jador a fost părăsit. Georgiana i-a spus adio pentru totdeauna

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Manelistul care a participat și la Survivor se bucură de mare succes în plan profesional și este și mai iubit de public de când a fost în Dominicană. Deși are tot ce își dorește, nu are deloc noroc în dragoste și acum a mai primit o lovitură grea din partea femeii pe care o iubește nebunește.

Georgiana și-a luat adio de la Jador

Manelistul Jador se bucură de mare succes în plan profesional. Este iubit de o mulțime de oameni, care îi ascultă piesele și care l-au susținut și în timpul parcursului său de la Survivor. Dacă nu s-ar fi accidentat, Faimosul ar fi fost și acum în competiție, pentru că cei de acasă își doreau să-l vadă câștigător.

Jador a mărturisit încă de la început că participă la Survivor pentru a o recâștiga pe Georgiana. Deși a vrut să o uite, și-a dat seama că nu poate trăi fără ea și că vrea să o readucă în viața lui. Cât timp a stat la Survivor, ea i-a mai transmis mesaje din care reieșea că încă se gândește la el, dar se pare că acum a decis altceva.

Georgiana i-a trimis lui Jador un mesaj prin care l-a anunțat că totul s-a terminat între ei. Mai mult, ea le-a transmis și prietenilor lui că nu vrea să mai fie nimic între ei, probabil pentru a se asigura că artistul o va lăsa în pace.

„Sunt singur! Gata! Dar nu știu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata.

Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…”, a declarat manelistul la o emisiune TV.

Jador ar fi făcut orice pentru Georgiana

Jador nu înțelege de ce Georgiana a luat această decizie brusc, fără a-i explica măcar de ce l-a părăsit. El își dorește să afle ce a deranjat-o, cu ce i-a greșit, pentru că o iubește și nu crede că acum i-a făcut ceva rău.

El le-a cerut fanilor să o contacteze și să-l ajute să înțeleagă ce se întâmplă, pentru că el chiar avea planuri serioase cu ea și își dorea să o ceară în căsătorie, să fie cuminte și să se așeze la casa lui.

„Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată?

Vreau să îi dea toată lumea mesaj să o întrebe de ce a plecat. Bombardați-o cu mesaje, să știu și eu de ce a plecat”, a mai adăugat Jador.

 

Comments are closed.