Media

Jador a recunoscut! De ce afecțiune suferă artistul

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul manelist se bucură de mare succes și este foarte apreciat de români. Oamenii îl iubesc mai ales pentru că este un om sincer, care spune mereu lucrurilor pe lume. Fostul concurent de la Survivor a dezvăluit acum și ce afecțiune are.

Jador are probleme cu vederea

Jador este foarte deschis față de fanii săi și nu ezită să le povestească despre problemele pe care le are, lucru cu care i-a cucerit pe mulți. Deși uneori mai vorbește și despre lucruri pozitive, care îl fac fericit, de această dată, situația este una gravă.

Concurentul a recunoscut la Splash! Vedete la apă că are probleme cu vederea, după ce a fost pus într-o situație neplăcută. Astfel, iubitul artist al românilor a recunoscut că suferă de o afecțiune pe care nu multe persoane o au.

La emisiunea de la Antena 1, el a încălcat regulamentul jocului pentru că a efectuat săritura în apă înainte ca lumina albastră să apară. Până la momentul în care ar fi trebuit să se arunce în apă, lumina din platou era roșie, însă Jador nu a văzut-o din cauza faptului că are discromatie și nu poate distinge culorile așa cum trebuie.

„Sunt discromat. Arată-le mama actele. Nu diclesc nimic. E ca și cum ai fi miop. Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți”, a explicat Jador la „Splash! vedete la apă”.

Jador a avut o copilărie grea

Jador este un artist foarte iubit acum. Este admirat de mulți români atât pentru talentul său special, dar și pentru felul lui de a fi. Este mereu zâmbitor, plin de viață și reușește să cucerească prin inocența sa de copil, pe care o emană de multe ori.

Jador spune că nu i-a fost mereu așa de bine și că oamenii au mai fost și răi cu ei. În copilărie a fost de multe ori marginalizat, iar unii colegi chiar au vrut să-l bată, lucru ce l-a marcat foarte tare.

El a mărturisit că nu era marginalizat din cauza etniei pe care o are, ci din cauza lipsei banilor. Colegii de clasă nu îl băgau în seamă și se purtau urât cu el și râdeau de el doar pentru faptul că avea o situație financiară cu probleme. Din acest motiv, a refuzat să mai meargă la școală o perioadă, dar s-a concentrat apoi doar pe învățat și și-a dat seama că trebuie să ignore răutățile.

”Acolo erau băieți de la oraș, erau șmecherași, eu nu eram așa băgător de seamă, ei erau șmecherași, aveau bani, eu nu mă băgam în seamă cu ei, ei nu mă băgau în seamă. Ar trebui să nu mai existe diferența asta dintre sărac, bogat, rasism. M-au marginalizat, eram sărac. Au venit să mă bată, a venit unu și s-a luat de mine, nu m-am dus la școală vreo două săptămâni că îmi era frică.”, a spus Jador.

Comments are closed.