Media

Jador, adevărul despre relația lui cu Georgiana. De ce nu pot fi împreună, deși se iubesc

Jador este un manelist cunoscut, care s-a remarcat și la Survivor. Se bucură de mare succes și a reușit să-și contureze o carieră de invidiat, dar încă trăiește cu durere în suflet că nu poate fi alături de femeia pe care o iubește. Se gândește mereu la ea, dar ceva stă în calea iubirii lui și a Georganei.

Jador este doar prieten cu Georgiana

Georgiana și Jador au trăit în trecut o frumoasă poveste de iubire. Cei doi amorezi au copilărit împreună și se cunosc încă de dinainte ca manelistul să devină faimos. Între timp, relația lor a luat sfârșit, dar au continuat să se gândească unul la celălalt.

Jador a mers la Survivor tot pentru ea, pentru a mai scăpa de durerea din suflet. Între timp, a decis să lupte pentru a o face pe ea mândră de el și i-a mărturisit dragostea cu orice ocazie.

Acum, Jador spune că Goeogiana este iubirea vieții lui, dar în acest moment nu sunt împreună, ci au fost o relație de prietenie. O iubește pentru că este o fată simplă, naturală, alături de care are doar amintiri plăcute.

„Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea.

Nu știu de ce, ne știm de când eram micuți. Am și lucrat împreună, am fost și colegi de facultate. Este o poveste lungă, și frumoasă, doi adolescenți care s-au iubit”, a declarat manelistul.

De ce nu poate fi Jador cu Georgiana

După ce a mărturisit că o vrea pe Georgiana în viața lui, Jador a dezvăluit și motivul pentru care nu mai pot fi împreună, deși există sentimente de ambele părți. Jador susține că gelozia este foarte mare, lucru care îi împiedică să fie fericiți și care nu le-ar permite niciodată să aibă o relație frumoasă.

Jador susține că Georgiana nu înțelege că meseria lui înseamnă să aibă și fane, care îl iau cu asalt oricând au ocazia. El susține că încearcă să fie cuminte și, chiar dacă este căutat de anumite domnișoare, nu le răspunde și le ignoră cât de mult poate, toate acestea pentru a-i câștiga Georgianei încrederea.

„Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apar la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu.

Comments are closed.