Media

Jador, apariție neașteptată la Survivor! Faimosul a venit în cârje și nu poate juca

Jador este unul dintre cei mai puternici și iubiți concurenți de la Survivor. Faptul că este cunoscut și știe că are fani acasă îl determină și mai tare pe Faimos să lupte pentru premiul cel mare, dar se pare că situația lui nu este deloc una bună. Artistul s-a accidentat grav la picior, merge acum doar în cârje și nu se știe când va reveni pe teren.

Jador, în cârje la Survivor

Jador trece prin clipe grele în acest moment. Celebrul artist din echipa Faimoșilor a suferit o accidentare gravă, pe care credea că o va depăși repede, dar se pare că lucrurile nu sunt deloc favorabile pentru el. Jador a revenit azi în competiție, dar nu a putut juca.

Toți colegii săi au fost surprinși să-l vadă pe Jador într-o asemenea formă, având în vedere că el își dorea mult să lupte. Cântărețul a venit în cârje și a stat pe bancă, pentru că nu a putut intra pe teren, ci doar i-a susținut pe colegii săi, i-a încurajat cum știe el mai bine și s-a bucurat pentru fiecare punct pe care ei l-au câștigat.

Jador, marcat de experiența la spital

Timp de câteva zile, Jador a fost la spital pentru mai multe investigații, după accidentarea din timpul jocului. Artistul mărturisește că a trăit o experiență extrem de neplăcută, pentru că i-au lipsit mult colegii și acolo a stat doar cu un gardian, a cărei prezență nu i-a făcut deloc plăcere.

Jador le-a urat colegilor să nu aibă niciodată parte de spitale și le-a mulțumit celor care l-au scos din apă după ce s-a accidentat.

„Sunt pregătit, intru pe traseu azi. Eu vreau să lupt cu Sorin. Am avut câteva probleme, cu stomacul, cu piciorul. Am cerut doctoriță… am vrut o asistentă, nu mai vreau să-l văd pe Teo (medicul).

Am citit o carte, dacă îți zic râzi… Mica Sirenă. Eu nu am venit aici să fiu ca Buturugă. Mă duc acasă la mama, vreau să înțeleagă ce spun.

Nu vă duceți la spital, stai între patru pereți, numai tu cu un gardian. Mi-a fost sincer dor de colegi, vreau să le mulțumesc că m-au scos din apă și vreau să îmi cer iertare de la Musty”, a spus Faimosul.

Comments are closed.