Media

Jador, dezvăluiri incendiare. De ce nu îi va fi alături mama în ce mai importantă zi: „Mama nu o să vină la nunta mea!”

Jador este unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Piesele sale ocupă mereu primele locuri în trending, iar participarea la Survivor i-a adus faimă și mai multă. Deși este singur în prezent, se gândește la momentul în care va ajunge în fața altarului. Așteaptă cu nerăbdare acea zi, dar tocmai mama lui va lipsi de acolo.

De ce nu vine mama lui Jador la nunta lui

Jador este un artist celebru, dar și un om extrem de sincer și apreciat. Manelistul reucunoaște că are mare succes la femei, dar niciuna nu este pe placul lui. Mai mult, el a declarat că a avut chiar 6-7 iubite în același timp, fiind unul dintre cele mai nebunești lucruri pe care le-a făcut.

Era o vreme când acesta nu mai ținea cont de nimic și se arunca în brațele oricărei femei, dar acum vrea să alegă atent. Vrea ca cea pe care o va duce la altar să fie femeia potrivită, lângă care să stea toată viața

Artistul a spus că și-ar dori o nuntă în care să se distreze pe cinste alături de cei dragi, însă mama lui ar sta într-un salon separat. Este pocăită și nu se distrează, nu îi plac muzica și dansul și așa va fi nevoită să stea separat, alături de alte persoane cu aceeași religie.

„Mama nu o să vină la nunta mea. Fac un salon pentru ea și toți pocăiții că ei nu dansează”, a declarat manelistul

Jador provine dintr-o familie săracă

Deși acum are mare succes și tot ce își dorește, Jador nu a uitat niciodată de unde a plecat. Își recunoaște mereu originile și nu îi este rușine să spună că au existat zile în care nu a avut nici măcar ce să mănânce și a îndurat foamea.

Provine dintr-o familie numeroasă, în care problemele au fost multe. Majoritatea membrilor din familie sunt pocăiți. Mama sa a luat calea credinței după ce ea și soțul ei au reușit să se vindece de cancer și i-au rămas veșnici recunoscători lui Dumnezeu.

Mama sa nu îi ascultă nici măcar muzica și nu îl susține prea mult pe Jador, mai ales pentru că piesele sale sunt, uneori, vulgare. Dintotdeauna, ea și-ar fi dorit să urmeze o carieră în direcția economiei, dar se pare că artistul a avut alte planuri.

Mie nu-mi place ce face el, pentru că a terminat Academia de Studii Economice și masterul. A zis că voia să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică și și-a ales alt drum. E decizia lui și îl susțin în toate, dar nu-i ascult muzica”, a dezvăluit mama lui Jador.

Comments are closed.