Media

Jador iubește din nou! Artistul se pregătește de nuntă și copii

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul manelist se bucură de mare succes și este foarte iubit de fani, semn că își face meseria și este foarte talentat. Artistul o duce bine în plan profesional, dar lucrurile nu merg la fel de bine în ceea ce privește viața personală. Se pare, însă, că acum iubește din nou.

Jador, pregătiri de nuntă

Jador a fost mereu un bărbat iubitor, care a pus suflet într-o relație. Piesele sale sunt extrem de sensibile și transmit emoții mari, pe care și artistul le trăiește. Mereu vorbește despre iubire, chiar și în cadrul emisiunii Survivor, unde a dovedit că este un luptător, dar și un bărbat extrem de sensibil.

De la el am aflat că este foarte îndrăgostit de o tânără pe care o cunoaște încă din copilărie și de care îl leagă amintiri plăcute. Artistul a suferit foarte mult după despărțirea de aceasta. Georgiana nu era deloc de acord cu meseria lui, care îl solicită mult și îl obligă să ia contact cu multe domnișoare.

Se pare, însă că cei doi au ajuns la sentimente mai bune. Sunt din nou împreună și artistul este în culmea fericirii. Își dorea de mult timp să o aibă din nou alături și să se iubească, iar visul i-a fost îndeplinit acum.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Jador vrea copii

Jador are planul mari de viitor cu iubita lui. Își dorește mult să își unească destinele, acesta fiind visul lui, dar consideră că nu este chiar acum momentul pentru asta. Totuși, ia în calcul și acest eveniment în viitor.

Cât despre copii, acesta arde de nerăbdare să devină tătic. Consideră că în acest moment trebuie să aibă grijă de familia lui, să își ducă la bun sfârșit planurile și abia apoi să facă și pasul spre o familie în adevăratul sens al cuvântului.

”Există o fată, neagra. Nu e momentul de nuntă. E iubita mea. Am și eu o iubită. Tătic, de abia aștept. Doar că nu e momentul, trebuie să-mi ajut familia”, a declarat Jador în cadrul unei emisiuni TV.

Comments are closed.