Media

Jador le critică pe noile colege de la Survivor! Nimeni nu se aștepta

Jador pare să nu fie foarte încântat de sosirea noilor colege și a făcut comentarii răutăcioase cu privire la aspectul fetelor. Totuși apele s-au calmat imediat, deși Jador și-a exprimat dezamăgirea cu privire la ultimul joc.

Jador le-a criticat pe fetele noi din chipa lui, mai ales pentru operațiile estetice pe care acestea le au

Se pare că Faimosul cel mai controversat nu a fost impresionat de aspectul exterior al fetelor noi din echipa sa, ba din contra. Jador a făcut comentarii acide cu privire la felul în care Irina Ceban și Raluca Dumitru arată. Culiță a sărit repede în apărarea fetelor.

„Când v-am văzut cu silicoane, cu buze, am zis gata! Mi-ați întrecut așteptările, adică o fată, în general, care se preocupă…”, a spus Jador în timpul unei discuții cu noile concurente de la Survivor România.

„A avut o problemă, a fost o fată cu silicoane și a avut o dezamăgire. Băi, te rog frumos, re rog frumos să nu cerți fetele”, este replica lui Culiță Sterp.

Jador a fost foarte supărat pentru că echipa lui a pierdut jocul de aseară și implicit premiul zilei care a constat în burgeri delicioși. Artistul a dat oarecum vina pe fetele noi pentru acest eșec, deoarece ele nu au adus puncte. Jador susține că el a câștigat trei puncte în primul joc din Republica Dominicană, performanță pe care noile Faimoase nu au reușit-o. De aici a pornit întreaga discuție în care Jador le-a atras atenția tinerelor de la Survivor România că au silicoane și acid hialuronic în buze.

Se pare că artistul a rămas cu traume după o altă colegă care era tunată și în urma căreia, după părerea sa, echipa a avut numai de suferit.

„Faza e că, în general, vedetele care vin aici, sunt vedete: silicoane, buze, chestii și eu le judec după cum arată. Dar, astea fiind spuse, săptămâna asta sunteți iertate”, a completat manelistul.

Comments are closed.