Media

Jador participă la consiliul Survivor azi, 5 martie? Ce s-a întâmplat cu preferatul publicului după accidentare

Ediția de vineri seară de la Survivor reunește consiliul de eliminare. Va putea Jador să participe la consiliu, ținând cont că a fost accidentat? În primele imagini difuzate de Kanal D, apar filmări cu Jador accidentat teribil. Ce s-a aflat despre emisiune de diseară, 5 martie.

De joi până duminică, românii sunt cu sufletul la gură, urmărind întrecerile dintre Faimoși și Războinici. 4 nopți la rând, de la ora 20:00, Survivor România aduce noi intrigi, noi concursuri, dar și eliminări surprinzătoare.

Oameni obișnuiți și vedete sunt egali în jungă, unde trăiesc la limită, fără un adăpost și fără mâncare.

Jador, accidentat înainte de consiliu. Va mai vota?

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în această seară, însă în primele imagini din ediția de vineri apar cadre de la consiliu. Jador nu este văzut la vot. Oare medicul i-a interzis participarea la consiliu?

Jador a declarat că a primit o mulțime de restricții de la medicul competiții, după ce a suferit mai multe accidentări.

Jador s-a accidentat la survivor 5 martie

Jador s-a accidentat la survivor 5 martie

În ediția de vineri, cântărețul suferă o nouă lovitură. În lupta pentru imunitate, pe traseu, se vede clar cum se lovește la picior. Medicul intervine imediat pentru a-i acorda îngrijiri, dar concurentul urlă de durere. Cechipierii și ceilalți concurenți de la Survivor sunt îngrijorați de starea acestuia, văzând cât de tare suferă.

„Nu prea mă așteptam săptămâna asta, pentru că medicul nu prea m-a lăsat să joc și m-am gândit că lipsind din peisaj lumea o să mă dea la o parte.

Le mulțumesc celor care mă votează, celor care mă susțin și văd în mine un om bun, deși am mult defecte. Am fost atât de rușinat când i-am luat apărarea acestei echipe și am spus că noi nu votăm, nu ținem ura în suflet, nu avem probleme și când a ieșit Elena la vot nu mi-a venit să cred.

Nu înțeleg cum un om care își dă viață pe traseu și se vede asta.. Nu merita votată ea, ar fi trebuit să fie ultima fată votată. Cu scopul de a o proteja pe Majda, un grup de cinci oameni dintre noi au votat-o pe ea.

Am fost astăzi la spital și mi-au spus că m-am prefăcut. Nu înțeleg de unde răutatea asta..că „vedeta s-a prefăcut”. E multă ură între noi, nu mai există educație între noi, nici respect și nici nimic.

Trăim în junglă, dar venim din anumite medii”, a declarat Jador în urmă cu o săptămână.

 

Jador este preferatul publicului la Survivor

În mai multe ediții Survivor România, Jador a fost votat preferatul publicului. Dacă și în acestă săptămână va primi voturile telespectatorilor, el va avea o nominalizare proprie pentru eliminare. Din cauză că Faimoșii au fost învinși la probleme de imunitate, au fost obligați să facă o eliminare. Săptămâna trecută, Jador a salvat-o pe Elena Marin, când a propus-o spre a pleca acasă pe Majda.

Duminica trecută, Majda a părăsit competiția Survivor România.

Majda a părăsit Survivor

Majda a părăsit Survivor

În consiliul de vineri va fi prima nominalizare a săptămânii. Emisiunea de pe 5 martie va fi difuzată pe Kanal D începând cu ora 20:00.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.