Media

Jador, predispus la o boală extrem de gravă. Artistul se teme pentru viața lui: “M-am gândit și la asta…”

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul manelist se bucură de mare succes în plan profesional, fiind iubit de o mulțime de oameni. Chiar dacă totul merge bine din punct de vedere profesional, lucrurile nu sunt deloc roz când vine vorba despre capitolul sănătate, unde este predispus la o boală grea.

Jador, despre lupta cu probleme de sănătate

Jador este unul dintre cei mai mari artiști de la noi din țară. Manelistul este foarte deschis și sincer față de fanii lui, cu care păstrează mereu legătura. Acesta nu evită să vorbească nici despre aspectele mai puțin fericite ale vieții sale, cum ar fi problemele de sănătate.

De la artist aflăm că ambii lui părinți au suferit de cancer la colon, iar el ar fi predispus la această boală. Având în vedere că amândoi au avut acest diagnostic, și Jador l-ar putea moșteni. Se teme pentru viața lui, motiv pentru care merge constant la medic, face analize, detoxifiere și încearcă să aibă un stil de viață sănătos.

“Mama și tata au avut cancer amândoi. Și eu sunt predispus la treaba asta pentru că am în familie foarte multe cazuri și am făcut o detozifiere a organismului. Am dormit când trebuie, că acasă muncesc foarte mult, nu dormeam cu trebuie. E ușor de ajuns sus, dar e greu de susținut. Eu trebuie să fiu pe locul unu oriunde mă duc, altfel nu aș putea să îmi suțin familia”, a declarat Jador.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Jador are dureri mari de cap

O altă problemă cu care se confruntă artistul sunt durerile mari de cap. De câteva zile nu are liniste, pentru că are parte de dureri mari. Chiar dacă a luat pastile, disconfortul nu dispare și nu știe ce să mai facă.

Jador și-a ieșit puțin din minți, a exagerat cu nervii și de atunci nu îi este deloc bine. Dacă lucrurile nu se remediază, chiar are de gând să apeleze la ajutorul unui specialist, pentru că simte o putere mai mare intr-o anumită zonă.

“Problema, problema e că m-am enervat ieri și am o durere de cap de vreo două zile. Acum nu îmi mai trece. Am luat pastile și tot nu îmi trece. Într-un colț al capului mă doare mai tare. Nu știu ce să mai fac.”, le-a povestit Jador fanilor săi din mediul online.

Comments are closed.