Media

Jador, primele declarații după ce a ajuns în România. Artistul merge direct la Georgiana

Jador a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor. Celebrul artista a demonstrat că este un luptător și are abilități sportive dezvoltate, dar se pare că drumul lui în competiție s-a sfârșit. Problemele de sănătate și-au pus amprenta drastic asupra lui Jador și nu i-au mai permis să joace. Faimosul a ajuns acasă și vrea să meargă direct la iubita lui.

Jador regretă eliminarea

Jador a fost eliminat de la Survivor. Deși a fost un concurent bun, puternic, ce aducea puncte echipei sale, succesul lui s-a terminat atunci când s-a accidentat. Chiar dacă a mai intrat pe teren când credea să starea lui este una mai bună, se pare că piciorul nu îl ajută deloc și nu a mai putut face față probelor.

Jador a ajuns deja în țară, unde a fost întâmpinat de mama sa, precum și câțiva prieteni: Bogdan Mocanu, Nikolas Sax, Robert Ionescu. Aceștia l-au așteptat cu un tort și l-au primit cu mare căldură, ceea ce l-a emoționat complet pe Faimos.

Jador a mărturisit că totul a fost mai greu decât s-a văzut la televizor și că este foarte extenuat, dar și dezamăgit de rezultat. Totuși, s-a resemnat cu gândul că altcineva merită premiul mai mult decât el.

„E mult mai greu decât se vede la televizor. Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc.

Ambițios am fost de când m-am născut. Am venit cu multe lucruri pe care le-am învățat acolo”,  a spus Jador pentru WOWBIZ.

Mama sa a fost foarte fericită că și-a văzut, în sfârșit, copilul acasă. Aceasta ar fi simțit că Jador ar ajunge înainte de Florii acasă și aștepta cu nerăbdare un semn de la el.

Jador vrea să se căsătorească cu Georgiana

Jador este foarte îndrăgostit de Georgiana și, după participarea la Survivor, a realizat cât de mult înseamnă pentru el. Faimosul a vorbit cu Moro despre acea fată și acesta i-ar fi dat un sfat foarte bun, ajungând chiar la concluzia că ar fi bine să o ceară în căsătorie pe tânără. Pentru asta, Moro le va fi naș.

Imediat ce ajunge în țară, vrea să meargă la ea și să îi spună ce simte, dar și să îi ofere o floare, în numele iubirii lor.

„Mie îmi plac foarte mult fetele, nu știam dacă să mai rămân cu fata pe care o iubesc pentru că eu consideram că ea greșește. Moroșanu fost acolo și i-am cerut sfatul și îl iubesc pentru sfatul ăsta. A promit că o să fie nasul meu,” a dezvăluit el.

Comments are closed.