Media

Jador s-a accidentat din nou! Faimosul este la capătul puterilor: „Mă doare rău! N-o să mai intru!”

Competiția Survivornu este deloc una simplă, din contră. Probele sunt unele grele, ai nevoie de o rezistență mare, iar riscurile sunt foarte ridicate, pentru că poți păți ceva grav la orice moment de neatenție. Jador a simțit asta pe pielea lui, câns s-a accidentat prima dată și cu greu s-a vindecat. Se pare că lucrurile s-au complicat din nou, iar Faimosul are dureri cumplite.

Jador crede că va ieși din competiție

Jador este unul dintre cei mai ambițioși concurenți de la Survivor. Faimosul își dorește foarte mult să câștige și luptă pentru a ajunge departe în această competiție, pentru că și cei de acasă îl vor câștigătorul Survivor 2021 și îl susțin mereu.

Totuși, se pare că Jador nu are prea multe noroc. În urmă cu aproximativ 4 săptămâni, artistul s-a accidentat grav și a avut nevoie de supravegherea medicilor. De câteva zile, el a revenit pe teren, pentru că specialiștii i-au dat permisiunea, pe motiv că starea lui de sănătate este una mai bună, însă situația s-a agravat din nou pentru tânărul artist.

Faimosul nu a mai primit acordul medicului să intre pe traseu, după ce s-a forțat prea tare în meciul de comunicare. Artistul se teme că nu va mai putea juca niciodată, pentru că durerile sunt unele insuportabile și va fi nevoit să plece acasă din cauza problemelor de sănătate.

“Mă doare rău! N-o să mai intru, simt asta!Trebuie să fiu corect. Sunt frustrat, mi-e frică. Mi-era frică să intru.Sunt frustrat. Nu mai pot! E o durere de se pune pe inimă, și când mergeam mă durea!”, a mărturisit Jador.

Jador, dezamăgit complet de Culiță

Faimosul a mărturisit că nu vrea să facă alianțe cu nimeni și spune că nu are nevoie de nimeni, pentru că și Culiță, cel mai bun prieten, l-a dezamăgit complet. Artistul nu mai poate avea încredere în nimeni acum și nu vrea să mai ajute pe nimeni cu sfaturi, chiar dacă uneori i-a mai îndrumat pe unii dintre colegii săi.

„Sebi e un băiat bun, dar dorindu-și mult fiecare dintre ei să câștige…. își doresc exagerat de mult. Prima oară cand a intrat în emisiune mi-a cerut un sfat și i-am spus să își aleagă prietenii cu atenție. Eu nu vreau să ajut pe nimeni, aici sunt singur, inclusiv prietenul meu mi-a dovedit că sunt singur. Dacă prietenul meu mi-a dovedit asta, de la Sebi nu am nicio așteptare. Așa că nu ajut pe nimeni, o să mă ajut pe mine”, a spus Jador.

 

Comments are closed.