Media

Jador, totul despre copii! Declarațiile uimitoare ale artistului. Când va deveni tată

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul manelist se bucură de mare succes și este iubit de o mulțime de oameni, mai ales după participarea lui la Survivor. Deși pare un tânăr răsfățat, are planuri mari de viitor: își dorește să devină tată.

Jador vrea copii

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Deși mulți îl consideră doar un tânăr răsfățat, plin de succes, este cu adevărat un familist, care vrea ceva de la viață. Artistul are planuri mari de viitor, pe care se va concentra curând.

Jador provine dintr-o familie numeroasă. El nu a fost singur la părinți și acest lucru i-a plăcut mult. Fostul concurent de la Survivor își dorește enorm de mult să aibă o familie, pentru că a avut un exemplu perfect chiar la el în casă. Părinții lui s-au iubit mult, s-au respectat și i-au transmis și lui această virtute.

Artistul îndrăgit de milioane de români le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că își dorește să aibă copii, pentru că aceasta este cea mai mare dorință a lui. Totuși, știe că nu acum este momentul, pentru că este mai tot timpul plecat de acasă și nu ar fi pregătit să facă acest pas, pentru că nu are timpul necesar, dar își dorește mult să realizeze și asta.

„Nu știu dacă am timp să am un copil în perioada asta. N-am timp, dar îmi doresc foarte mult, dar cu siguranță voi fi cel mai bun din lume. O să-l iubesc cel mai mult!”, a spus Jador pe rețelele de socializare.

Jador este din nou cu Georgiana

Jador are planuri mari pentru viitor. Totuși, consideră că nu este pregătit chiar acum pentru a avea un copil. Nu se simte suficient de responsabil pentru a avea o asemenea grijă, mai ales că simte că nu s-a maturizat suficient.

Deși toți cred că este un bărbat singur, se pare că este din nou cu Georgiana. Se spunea că s-au despărțit definitiv, pentru că tânăra ar fi mult prea geloasă și nu ar înțelege că meseria lui îl obligă, într-un fel, să ia contact cu fanele lui, să discute cu ele.

Cântărețul nu a fost surprins însă până acum alături de vreo altă femeie în afara Georgianei și, de curând, a fost zărit tot la brațul ei. Nu se știe exact ce relație au acum, dar cert este că nu se pot uita, indiferent de situație.

Comments are closed.