Media

Jean Paler, uitat de sărbători. Actorul trăiește o mare dramă

Jean Paler este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. În ultima perioadă nu a mai fost la fel de activ și nici pe scenă nu a mai urcat atât de des, dar încearcă să se descurce așa cum poate. Maestrul trăiește cu adevărat o dramă de ceva ani și își spune oful atunci când are ocazia.

Jean Paler, singur de sărbători

Jean Paler trăiește o perioadă a vieții sale extrem de grea. De 15 ani s-a mutat la Sinaia, unde locuiește singur, departe de apropiați. Nu ar fi o mare problemă asta, dacă ar ști că are activitate și își face de lucru. Totuși, se pare că nu mai are deloc succes în ultima perioadă.

De sărbători va sta acasă, pentru că nu are niciun plan în acest sens, nici măcar de Revelion. Spre deosebire de anul trecut, singurul avantaj a fost că a avut concerte pe litoral timp de o lună, dar cam aceasta a fost toată activitatea marelui actor. Și-ar fi dorit să meargă la spectacole, să urce mai des pe scenă, dar se pare că nimeni nu ar avea nevoie de serviciile lui.

„De Crăciun anul acesta stau acasă. Și de Revelion. Anul acesta am cântat o lună de zile la mare și, pentru mine, a fost un pic mai bine decât anul trecut… ca public, ca toate…”, a explicat actorul de comedie.

Actorul nu a mai fost chemat la evenimente de Crăciun și de Revelion, fapt care l-a întristat. În anii trecuți, prezența lui era extrem de apreciată și reușea să facă furori cu fiecare apariție.

Actorul are multe probleme de sănătate

Actorul și-ar dori să muncească, să fie activ. În ciuda bolii sale, are poftă de viață și vrea să lase în urma lui numai amintiri frumoase. Problemele de sănătate nu îl iartă deloc și se complică din ce în ce mai tare, având în vedere că de curând a împlinit frumoasa vârstă de 69 de ani.

Jean Paler a spus că e la fel cum știm, dependent de pastile. Inima lui nu funcționează bine, mai ales că a trecut și prin anumite intervenții în acest sens, dar este optimist și speră că tratamentul îl va ține în viață mult timp de acum.

Probleme sunt și cu banii, având în vedere că are multe cheltuieli, dar venituri umile, în ciuda faptului că a muncit o viață întreagă. Trăiește dintr-o pensie mică, de 840 de lei, care abia îi ajunge să-și cumpere medicamente.

Comments are closed.