Magazin

Jupiter Retrograd în Pești. Ce se întâmplă cu zodiile din 20 iunie

Jupiter, cea mai mare planeta a sistemului nostru solar, va fi retrograd în Pești din data de 20 iunie și aduce cu sine o mulțime de surprize. Este un eveniment astral extrem de important, care ne afectează pe toți până pe 28 iulie. Vom resimți schimbări majore în toate planurile și va trebui să luam rapid decizii.

Jupiter Retrograd- schimbări majore

Jupiter Retrograd în Pești are loc la 20 iunie. Din această dată, lucrurile se schimbă complet pentru toți nativii horoscopului. Jupiter va activa energia spirituală și vom simți mai profund anumite stări. Vom fi mai sensibili și cei din jur, care nu vor avea această problemă, vor fi mult mai atenți cu noi și cu felul în care se comportă, pentru că ne pot răni foarte ușor.

Vezi și: Horoscop săptămânal 14-20 iunie 2021. Sfaturi pentru toate zodiile

Relațiile amoroase sunt foarte afectate în această perioadă din cauza acestor comportamente. Egoismul, lăcomia, gelozia sau răzbunarea nu ar trebui să fie motivația ta, ci dorința de a crește lângă partenerul de viață. Deși această stare este trecătoare, va provoca o mulțime de certuri.

Vom începe să evoluăm mult în plan spiritual. Ne dorim mai mult de la noi după ce trecem de criza comportamentală de la început. Astrologii spun că trebuie să comunicăm cu cei din jur și să cerem ajutor dacă simțim că nu ne mai regăsim.

Urmează o perioadă de evoluție

În următoarea perioadă vom vedea cum evoluăm pe toate planurile. Planeta Jupiter ne ajută să privim lumea în ansamblu, să înțelegem mai bine care este misiunea noastră pe acest Pământ. Jupiter semnifică și mai multă creativitate, mai multă visare, dar și imaginație, motiv pentru care, acest eveniment ne va determina să punem în aplicare cele mai îndrăznețe planuri pe care le-am avut vreodată.

Jupiter retrograd înseamnă că orice zonă de creștere pe care trebuie să lucrați este importantă. Veți realiza acum că sunteți capabili de orice și că nimic nu vă poate sta în cale dacă sunteți ambițioși, dacă luptați pentru ce vă doriți.

Mișcarea de la 20 iunie va oferi o șansă de a recunoaște și admite problemele pe care le aveți. Veți rezolva chiar și cele mai complicate aspecte și veți pune la punct tot ce până acum vi se părea ieșit din comun.

Comments are closed.