Știri externe

Justin Bieber, mesaj trist pentru fani. Ce anunț a făcut vedeta internațională: “Este destul de grav!”

Justin Bieber trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebrul artist trece prin clipe de groază acum și nu se mai ascunde deloc. A vorbit tot mai mult despre afecțiunile cu care se confruntă, iar acum a făcut un anunț extrem de dureros, la scurt timp după ce a anunțat că este bolnav.

Justin Bieber se retrage

Pentru Justin Bieber, lucrurile nu merg deloc bine. La scurt timp după ce soția lui a anunțat că suferă de afecțiuni grave, a făcut și el publice astfel de vesti. Acesta s-a filmat pentru a le demonstra fanilor lui că nu își mai poate mișca jumătate din față din cauza paraliziei, dar se pare că acestea nu sunt singurele probleme cu care se confruntă.

Vezi și: Clipe de groază pentru un artist celebru! Soția lui a fost operată de urgență la inimă

Justin Bieber a anunțat că este momentul să se retragă din activitate pentru o perioadă, pentru a se reface complet. Simte că organismul lui i-a dat semne importante, pe care trebuie să le respecte pentru a fi bine.

“Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, le-a spus el fanilor.

Cât despre problemele cu fața, spune că le ține sub control prin exerciții speciale și speră că va reveni la normal, dar știe că procesul va fi unul greu.

Adda suferă de aceeași afecțiune

Adda, celebra noastră artistă, suferă de aceeași boală ca Justin Bieber. Mai exact, aceasta are și ea mononucleoza cronică, despre care a vorbit pe rețelele de socializare amănunțit. A fost deranjată de comentariile răutăcioase ale oamenilor al adresa artistului, motiv pentru care a decis să facă dreptate.

„Majoritatea oamenilor cu probleme mari de sănătate, chiar și cu alergii, urticarii, probleme hormonale, boli autoimune, parazitare, de sânge au acest virus reactivat. Femeile care au ganglioni inflamați inghinal, axilă etc, au acest virus reactivat. Hai să nu mai râdem că se poate întâmpla oricui”, a scris vedeta.

Artista a explicat că nu este nimic de râs, din contră, ar trebui să ne facem griji. Adda a explicat că este o boală răspândită, care se ia ușor și care nu se vindecă, ci doar poate fi ținută sub control.

Comments are closed.