Media

Kamara intervine în scandalul de la Survivor de partea lui Musty. Ce părere are despre Faimoși

Musty, fratele lui Kamara, a fost unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor. Războinicul a adus multe puncte echipei sale, dar drumul lui în Republica Dominicană nu a fost deloc unul prea lung. Războinicul a fost eliminat din competiție și se pregătește de revederea cu familia.

Fratele lui, Kamara, intervine și el în scandalul cu Faimoșii, despre care și-a spus părerea fără a fi prea rezervat.

Kamara, acuzații grave pentru Zanni și Sebastian de la Faimoșii

Kamara este mândrul de fratele său, Musty, și l-a susținut în tot acest timp cât a luptat în Republică. Totuși, el spune că și-ar fi dorit să concureze împotriva lui, pentru a-i arăta de ce este în stare.

Cântărețul spune că și-ar fi dorit să facă parte din echipa Faimoșilor, pentru a avea pisibilitatea de a le da o lecție zdravănă lui Zanni și Sebastian, despre care nu are deloc o părere prea bună. Artistul susține că cei doi sunt extrem de grosolani atunci când vine vorba de fete, față de care au un comportament lipsit de scrupule.

Cât despre abilitățile lor, Kamara spune că, spre deosebire de Zanni, care se mișcă bine pe teren, Sebastian este cel mai slab dintre băieții echipei, dar continuă să aibă un caracter urât.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

“Dacă eram la Faimoși i-aș fi făcut praf pe Zanni și pe Sebastian pentru comportamentul pe care îl au. În primul rând, este intolerabil felul în care se comportă cu femeile, iar aici mă refer în special la Elena Marin și la Roxana Nemeș.

Nu este admisibil să ai un asemnea limbaj, atât de urât, cu niște femei, indiferent care ar fi subiectul disputei și chiar dacă ai avea dreptate. Iar dacă Zanni măcar aduce puncte, Sebastian nici măcar cu asta nu se poate lăuda, are o eficiență foarte scăzută, e cel mai slab din echipă, cel puțin dintre băieți. În plus, vă zic sincer, are un caracter foarte urât”, a declarat Kamara pentru WOWbiz.ro.

Kamara demască strategiile Faimoșilor

Musty a avut mai multe conflicte cu colegii săi de-a lungul timpului, dar cea mai problematică relație a avut-o cu Zanni și Sebastian. Kamara susține că cei doi  cei doi se comportă ca niște „hiene” și au apelat la o strategie josnică față de fratele lor, pe care și-ar fi dorit să-l vadă cum se ceartă cu ceilalți Faimoși, în special cu Jador și, astfel, ambii să fie eliminați. Ei au demonstrat că au un caracater bun și nu s-au apucat la bătaie.

„Sebastian l-a întărâtat pe Jador împotriva lui Musty. A jucat foarte urât, știa că amândoi sunt stresați, probabil că spera să se bată Jador cu Musty. Atunci, amândoi ar fi fost eliminați, iar el ar fi scăpat de rivali. Aș zice că Sebastian și Zanni au comportament de hiene, așa cum le și imită în dansul acela al lor”, a continuat Kamara.

Comments are closed.