Știri externe

Kate Middleton, apariție șocantă pe covorul roșu. Cum s-a îmbrăcat ducesa de Cambridge la premiera noului film James Bond

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, șochează mereu cu aparițiile sale publice. Este întotdeauna aranjată, elegantă și reprezintă cu cinste familia regală. La fel a făcut și acum, la premiera noului film cu James Bond. A avut o ținută cu care a atras toate privirile și chiar a reușit un look extrem de interesant.

Kate Middleton, apariție răvășitoare

Data de 28 septembrie a fost una extrem de importantă. Marți seara a avut loc premiera mondială a filmului „No Time to Die”, cel de-al 25 lea film al francizei James Bond și ultimul cu Daniel Craig. Marele eveniment a avut loc La Royal Albert Hall, în Londra, într-o atmosferă de vis.

La această proiecție au participat o mulțime de persoane celebre, printre care și membrii familiei regale britanice, prințul Charles și prințul William, amândoi însoțiți de soțiile lor. Ducesa Kate Middleton a fost cea care a reușit să atragă cu adevărat atenția, pentru că a purtat o ținută care o făcea să strălucească.

Deși mereu a fost o femeie elegantă, de data această a surprins cu detaliile strălucitoare de pe rochie. Era cunoscută pentru un stil clasic, haine cu nasturi decorativi sau dantelă, dar de data aceasta a uimit complet.

„A furat toate privirile cu ținuta”, „A fost regina covorului roșu”, „Minunată”, „Superbă” sau „Absolut spectaculoasă”, sunt câteva dintre reacțiile venite pe Instagram de la fanii care au apreciat pe deplin look-ul pe care l-a adoptat, dar și atitudinea ei extrem de elegantă.

Emma Răducanu, prezentă la premieră

Emma este una dintre cele mai cunoscute tenismene cu origini românești. Se pare că a participat și ea la premieră, alături de alte persoane importante precum membrii familiei regale. Ea a ajuns la Royal Albert Hall cu o rochie argintie făcută special de casa de modă Christian Dior şi s-a fotografiat lângă maşina agentului 007. A atras toate privirile cu strălucirea ei.

Emma se bucură de mare succes și recunoaștere pretutindeni de când a obținut rezultate notabile laUS Open. De atunci a început să fie invitată la cele mai importante evenimente din showbiz precum Met Gala. În plus, a apărut în revista Vogue Marea Britanie şi a jucat tenis cu ducesa de Cambridge, lucru de care este foarte mândră.

Comments are closed.