Media

Kate Middleton i s-a plâns Reginei. Motivul are legătură cu primul băiețel al familiei

Și în Familia Regală a Marii Britanii, părinții au probleme de..părinți. Așa se face că după nașterea primului copil al ducilor de Cambridge, Kate Middleton a întâmpinat dificultăți și se pare că i s-a plâns Reginei. Corespondentul regal Katie Nicholl a vorbit despre cât de greu le-a fost lui Kate și William imediat cum au devenit părinți.

Kate Middleton, probleme de când a devenit mamă

Primul copil al ducilor de Cambridge este George, micuțul care le-a schimbat viața lui Kate și William. Se pare că inițial cei doi au insistat că nu au nevoie de bone și că se descurcă singuri cu nou născutul. Doare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, cum spune proverbul, și la un moment dat Kate i s-a plâns Reginei că nu se mai descurcă cu cel mic, astfel că au solicitat ajutorul unei bone full time.

Practic, Kate și William s-au descurcat singuri cu bebelușul George timp de două luni, apoi a venit bona full time.

Kate a avut o conversaţie cu regina în cadrul căreia s-a confesat că îi este greu când este singură cu George, iar faptul că nu are o bonă full time a îngreunat situaţia. De fapt, aceasta a fost încă de la început alegerea Ducilor de Cambridge: Kate şi William şi-au dorit să fie ei cel care îl cresc pe George şi nu bonele sau alte ajutoare regale. Au făcut asta de la naştere băiatului, pe 22 iulie, până în septembrie, apoi au recrutat o bonă”, a declarat corespondentul regal Katie Nicholl.

Bona de origine spaniolă a ajuns în Familia Regală Britanică pentru a avea grijă de Prințul George și s-a acomodat atât de bine, iar ducii au fost mulțumiți, încât femeia se află și astăzi la palat, iar în toți anii aceștia a fost bonă și pentru prințesa Charlotte și pentru prințul Louis.

Și prințul Harry are doi copii: un băiețel și o fetiță ce urmează să fie botezată în luna septembrie a acestui an.

Comments are closed.