Media

La 14 ani, fiica Andreei Marin arată superb! Violeta practică un sport dedicat băieților

Andreea Marin este o mamă împlinită. Fiica ei, Violeta este adolescentă în toată regula, îi seamănă și este o frumusețe de fată. Recent, vedeta tv a postat pe Instagram o poză cu Violeta, iar aprecierile nu au mai contenit. Peste 24.000 de oameni au văzut-o pe fiica Andreei Marin și au fost impresionați de cât de bine seamănă cu mama ei.

Fiica Andreei Marin are 14 ani

Violeta cea mică, despre care povestea Andreea Marin cu mare drag, nu mai este mică deloc. Fiica vedetei de televiziune și a lui Ștefan Bănică are 14 ani și este o adolescentă foarte frumoasă. Mândră foc de fiica ei, Andreea a postat recent o poză pe Instagram, cu o descriere emoționantă: Fericirea mea are chipul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Internauții au fost impresionați de cât de frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Andreea postează rar poze cu Violeta, iar acum a fost un șoc, în sensul bun al cuvântului, pentru fanii ei, să o vadă pe copila devenită adolescentă în toată regula.

Iată câteva dintre reacțiile fanilor la poza cu fiica vedetei de televiziune:

Să-ți trăiască, iubito, să vă bucurați una de alta!

Superbă!

Superbă precum mama ei!

Minune de fată!

Cât este de frumoasă. Exact ca mama ei.

Așa mamă, așa fiică!

Pe bune? E așa mare? Să fiți sănătoase!

Andreea Marin este mândră din cale-afară de fiica ei, Violeta. Vedeta de televiziune are o relație foarte bună cu adolescenta despre care a spus că este cea mai bună prietenă a ei.

Este cea mai bună prietenă a mea. Și deja e mare. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine Andreea cea mică. Povestim foarte mult, ieșim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place și pianul. Pe plan artistic moștenește câte ceva și de la mine, și de la tatăl ei. E firesc să fie așa, spunea Andreea la un moment dat.

Ana Violeta este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Mariajul părinților ei a durat 7 ani. Violeta s-a născut pe 15 decembrie 2007.

Comments are closed.