Știri externe

La ce truc apelează Regina Angliei când se cazează la hotel. Acum s-a aflat

Regina Angliei este una dintre cele mai cunoscute figuri internaționale care nu trece neobservată oriunde ar merge. Puțini sunt cei care știu că suverana în vârstă de 96 de ani apelează la un truc atunci când se cazează la hotel. De asemenea, nici masa nu o ia oriunde.

Ce nume secret folosește Regina Angliei

Se întâmplă, nu de puține ori, ca Regina Angliei să-și dorească să-și ascundă identitatea atunci când călătorește și de aceea folosește un alt nume pentru a se caza la hotel. Este o măsură de protecție, dar și un paravan pentru paparazzi precum și pentru fanii Reginei, care o asaltează pentru poze și autografe.

Mulți ar crede, poate, că suverana se cazează la hotel sub numele de Lilibet, alint folosit de către răposatul ei soț, Prințul Philip, duce de Edinburgh, însă nu este așa. Numele folosit de către Regina Angliei când se cazează la hotel și vrea să-și ascundă identitatea este Sharon, un substitut de la Sovereign, care înseamnă cel care deține puterea sau suveranitatea politică supremă.

Potrivit publicației My London News, Regina folosește acest nume de fiecare dată când își dorește să își păstreze anonimatul.

Aceeași publicație arată că atunci când călătorește, Regina evită să ia masa la restaurantul hotelului și le cere angajaților să-i aducă în camera de hotel, mâncarea de la restaurantul său preferat.

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 96 de ani

Regina Angliei a ajuns la venerabila vârstă de 96 de ani, împliniți la data de 21 aprilie 2022. Tot anul acesta s-au împlinit, pe 6 februarie, 70 de ani de la proclamarea sa ca Regină a Regatului Unit. Elisabeta a II-a este primul monarh care sărbătorește Jubileul de Platină.

Ziua oficială de naştere a reginei este şi ziua naţională a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, care anul acesta a fost marcată la 2 iunie.

La 20 noiembrie 2017, regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au devenit primul cuplu din istoria monarhiei britanice care şi-a celebrat nunta de platină, eveniment care a fost marcat de clopotele catedralei Westminster.

Comments are closed.