Magazin

La mulți ani de Sfântul Ilie. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

La mulți ani de Sfântul Ilie. Data de 20 iulie este marcată de o sărbătoare mare pentru credincioșii ortodocși. Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Ilie, iar cei care poartă acest nume de mare sfânt își sărbătoresc onomastica. Sfântul Ilie sau Tesviteanul, cum mai este numit, este unul dintre prorocii din Vechiul Testament. În România sunt multe biserici care au hramul Sfântului Ilie și pentru care, anual, pe 20 iulie este dublă sărbătoare. O zi specială este și pentru sărbătoriți: Ilie, Iliuță, Ilea, Ile, Ilioaie, Iliuț, Ilinca, Eliana, Lică, Lia, Iliuș.

Urări și felicitări pentru sărbătoriții de Sfântul Ilie

Dintre cei 127.370 de români aniversaţi de Sărbătoarea Sfântului Prooroc Ilie, 111.685 sunt bărbaţi, iar 15.685 sunt femei.

Iată câteva mesaje pe care le poți trimite celor dragi care își sărbătoresc astăzi onomastica. Sunt cuvinte simple care îi vor bucura și le vor face ziua mai frumoasă. Arată-le că te gândești la ei!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Ilie!

De Sfântul Ilie, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magică, iar fericirea să te ia în braţele ei in acest moment special!

Sa primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare… La mulți ani, Ilie!

Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări.

Sfântul Ilie să te păzească în viață și să-ți bucure

Sfântul Ilie al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!

Citește și: Cea mai veche tradiție de sărbătoarea Sfântului Ilie. Este cu adevărat specială

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează, să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfântul Ilie, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit!

Fie ca anii ce se scurg sa treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce sta sa înflorească! La mulți ani!

La mulți ani, Ilinca! Îți doresc să fii sănătoasă, voioasă și să nu-ți pierzi pofta de viață cu care îi molipsește pe toți cei din jurul tău. Noi te iubim și te prețuim.

Crin înflorit îţi doresc, să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulţi ani Ilie!

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfacții, multa sănătate, si Dumnezeu sa te călăuzească si sa orânduiască totul cum este mai bine pentru tine!

 

Comments are closed.