Magazin

La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavriil. Cele mai frumoase urări de bine pentru sărbătoriții zilei

Mesaje de La mulți ani pentru sărbătoriții zilei. Găsiți aici cele mai frumoase urări de bine pentru cei care poartă numele sfinților Mihail și Gavriil. În România sunt peste 1,3 milioane de oameni care își sărbătoresc onomastica pe 8 noiembrie. Cele mai întâlnite derivate ale numelor Mihail și Gavriil sunt Mihai, Mihaela, Gabriel și Gabriela.

Urări de La mulți ani pentru cei care poartă numele Sfinților Mihail și Gavriil

Dacă ai persoane dragi sau cunoștințe care se sărbătoresc astăzi, trimite-le un mesaj cu o urare de La mulți ani și toate gândurile tale bune. Cei care poartă numele celor doi mari sfinți sunt norocoși pentru că Mihail și Gavriil
sunt consideraţi, în tradiţia creştină, conducătorii cetelor de îngeri şi călăuze ale sufletelor în drumul spre Rai.

Iată câteva propuneri de mesaje și urări pe care le puteți face celor care își sărbătoresc onomastica pe 8 noiembrie!

De Sfântul Mihail și Gavriil, îți doresc cei dragi ai tăi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani, Mihai!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Gabriela!

Îți doresc ca îngerul Gavril, înger al Bunei Vestiri, să îți călăuzească pașii! La mulți ani!

Mihaela/Gabriela, să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine! La mulți ani!

Arhanghelul Mihail, înger al adevărului și al dreptății, să-ți stea alături mereu, la bine și la greu, să îți lumineze calea și să îți arate destinul. La mulți ani!

În zi de mare sărbătoare, Sfinții Mihail și Gavriil și ziua numelui tău, primește de la mine urări de bine, fericire, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor!

Semnificația numelor Mihail și Gavriil

Dacă porți numele unuia dintre cei doi mari sfinți, sau un derivat, iată ce trebuie să știi despre semnificația numelui. Mihail este cel care împlinește dreptatea dumnezeiască, de aceea în icoane este reprezentat ținând în mâna dreaptă o sabie de foc. Numele este de origine evreiasca (Miha’El), și semnifică Cine este ca Dumnezeu?

Vezi și: Cele mai importante tradiții, obiceiuri și superstiții la Soborul Sfinților Mihail și Gavriil

Gavriil este călăuzitorul spre adevăr și vestitorul ceresc cel mai de seamă al cuvântului dumnezeiesc. Gabri’El semnifică Dumnezeu a fost puternic. Sfântul Arhanghel Gavriil este purtătorul veștii milei dumnezeiești față de oameni.

Comments are closed.