Media

Lacrimi și durere pentru Petrică Mâțu Stoian. Sofia Vicoveanca i-a dedicat o poezie emoționantă

Artiștii de muzică populară din România, care l-au cunoscut și au împărțit scena cu maestrul Petrică Mâțu Stoian nu-și pot reveni din șocul pierderii acestuia. De când s-a aflat că interpretul a murit, un val de reacții a invadat rețelele de socializare. Fiecare își strigă durerea cum poate și cum simte. Unii au postat poze făcute recent cu Petrică Mâțu Stoian, alții au vorbit despre cât de bun și jovial era, un profesionist desăvârșit.

Sofia Vicoveanca a scris o poezie pentru Petrică Mâțu Stoian

Interpreta de muzică populară, Sofia Vicoveanca, este renumită și pentru talentul său de a scrie poezii. La aflarea veștii că Petrică Mâțu Stoian a murit, artista a compus o poezie extrem de emoționantă despre cât de scurtă este viața omului și cum ne îndreptăm cu toții spre aceeași destinație.

Sofiei Vicoveanca nu i-a venit să creadă că Petrică Mâțu Stoian a plecat din această lume. Ea a spus că în urmă cu doar câteva zile au filmat împreună ediția de Revelion și că nimic nu prevestea ceea ce a urmat.

Nimeni nu s-a gândit că se va întâmpla o asemenea tragedie. Și Maria Cîrneci a făcut o postare pe Facebook, în care își exprimă condoleanțele pentru marele artist.

Drum lin, prieten drag! Nu am cuvinte! Vei rămâne vesnic in amintirea noastra cu tot harul tau, umorul si veselia ta! Sa le canti ingerilor!, a scris Maria Cîrneci.

Petrică Mâțu Stoian va fi înmormântat la Craiova

Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în seara zilei de sâmbătă, 6 noiembrie 2021. Avea 61 de ani și a murit în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva. Petrică Mâțu Stoian va fi înmormântat la Craiova, acolo unde își pregătise un loc de veci.

Citește și: Toți artiștii îl plâng pe Petrică Mâțu Stoian. Celebrul cântăreț a lăsat în urmă o durere imensă

Sâmbătă, 6 noiembrie, artistul a fost internat în stare gravă la Spitalul Județean Reșița, iar în cursul zilei de duminică urma să fie transferat cu un elicopter în Capitală. Nu s-a mai întâmplat asta pentru că, din păcate, inima lui a cedat.

Petrică Mâțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați și iubiți interpreți de muzică populară din România. Avea 61 de ani, ieșise la pensie și tot ce își dorea era să aibă mai mult timp pentru el, pentru călătorii și tot ceea ce nu avusese timp să facă până acum.

Comments are closed.