Media

Laura Cosoi nu-și imagineaza masa de Paște fară tatăl ei

Laura Cosoi s-a destănuit într-o emisiune de televiziune și a povestit că încă nu a trecut peste moartea tatălui ei. Prima masă de Paște a fost groaznică pentru vedetă care nu putea să înțeleagă lipsa acestuia de la masa tradițională.

Laura Cosoi încă îndurerată de pierderea tatălui ei

Laura Cosoi încă îndurerată de pierderea tatălui ei

Laura Cosoi încă îndurerată de pierderea tatălui ei

Laura Cosoi este încă îndurerată de pierderea tatălui și acum că sărbătorile Pascale se aproprie o încearcă diverse sentimente puternice de regret.

Chiar dacă i-a fost greu s-a adunat alături de frații ei și au serbat Paștele Catolic.

„Am sărbătorit Paștele Catolic acum două săptămâni. Am fost acasă, la Iași. De obicei, sărbătorim Paștele acasă, când se potrivește să fie separat, evident.

Dacă nu, facem la București, când Paștele Ortodox coincide cu cel catolic. E primul an fără tata, așa că mi-am dorit foarte mult să fiu cu frații mei.

A fost ciudat, însă copii chiar sunt o alinare și o vindecare din toate punctele de vedere, că-n momentul în care am intrat în casă…

Mi-am făcut foarte multe scenarii, că de când s-a întâmplat nu am ajuns acasă”, a spus Laura Cosoi într-o emisiune tv.

Își amintește și acum clipele cumplite când a intrat în casă, iar tatăl ei nu mai era acolo.

„Am intrat în casă și efectiv s-a umplut de bucuria fetițelor și a fraților și deodată parcă am revenit cumva la atmosfera de altădată și cumva tata e oricum cu noi.

Au trecut patru luni de când el a plecat, imediat se fac cinci. Foarte repede a trecut. Dar acceptăm că misiunile pe Pământ se încheie și mai devreme sau mai târziu oricum se întâmplă, așa că nu avem decât să trăim noi pentru el și el prin noi.

Consider că el e nemuritor prin noi și prin nepoți, nepoate. Am ciocnit ouă, am fost la biserică, am stat afară. A coincis și cu faptul că pe 4 aprilie am sărbătorit 6 ani de la cererea în căsătorie, a fost fix de Paște”, a adăugat ea.

În privința fraților ei, Marius și Andrei, Laura Cosoi a declarat că are o relație foarte bună cu ei.

Vedeta a susținut că-i susține în permanență și-și dorește ca cel mare să-și urmeze visul în ceea ce privește bachetul, așa cum și-ar fi dorit și tatăl lor. În lipsa părintelui lor, actrița a mărturisit că soțul ei i-a luat din atribuții lui Marius Cosoi, băieții văzând un exemplu în el.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.