Media

Laurențiu Reghecampf cere divorțul. Antrenorul a mărturisit că a depus actele

Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul pe care mulți îl așteptau după ce au apărut informațiile despre relația sa extraconjugală. Antrenorul a mărturisit că a depus recent actele de divorț. Se pare că acesta dorește ruptura de Anamaria Prodan, după o relație de 15 ani cu impresara.

Laurențiu Reghecampf a declarat că se află într-un moment delicat din viața sa. Potrivit celor spuse, familia este sfântă pentru antrenorul de la Universitatea Craiova, acesta fiind motivul pentru care nu a oferit prea multe detalii despre relația cu Anamaria Prodan.

”Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

De asemenea, acesta a subliniat că nu este „o persoană conflictuală”, însă vrea să precizeze că a depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu se va dezice niciodată.

Din informațiile Cancan, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc ar urma să devină părinți și se pare că tânara deja s-a mutat în locința antrenorului de la Craiova.

Laurențiu Jr., vizibil afectat de problemele dintre părinții lor

La scurt timp după ce s-au aflat în presă informațiile despre aventura tatălui, fiul lui Reghecampf a transmis un mesaj trist. Bebe, așa cum îi zic părinții, scrie într-o postare în care apare alături de părintele său un mesaj dureros la adresa tatălui: „Ai murit pt. mine”.

La postarea cu pricina, a comentat și Anamaria Prodan.

Cine este Corina Bilcon, amanta lui Reghecampf

S-a născut în Deva, însă l-a cunoscut Reghe în Dubai, acesta fiind și locul în care s-au îndrăgostit și și-au început relația.

Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită au petrecut clipe de neuitat împreună și în vacanța lor de lux din Grecia. Cei doi au fost fotografiați împreună cu mai mulți prieteni în timp ce se aflau la masă.

Corina Bilcon este însărcinată în trei luni, iar cei doi au primit vestea cu mare bucurie. Dacă până acum Reghe a fost tată de băieți, Luca și Laurențiu jr, de această dată el va deveni tată de… fată. Conform primelor informații FANATIK, Corina ar putea avea o fetiță, la fel de frumoasă ca ea!

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.