Media

Laurențiu Reghecampf Jr. intervine în divorțul anului. Cum îi ia apărarea lui Reghe, după ce s-a zis că ar avea o amantă: “Tatăl meu o adoră pe mama!”

În ultimele zile se vorbește tot mai multe despre presupusul divorț al anului, dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși nu se știe încă adevărul, Reghe spunând că se despart, iar Anamaria că nu se pune problema de vreo despărțire, ies la iveală tot mai multe detalii despre această situație. Mezinul familiei, Laurențiu Reghecampf Jr., neagă și el orice zvon.

Laurențiu Reghecampf Jr. nu ar accepta divorțul

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan par a fi pe marginea prăpastiei. Toată această situație a izbucnit după ce antrenorul a declarat că urmează să divorțeze de soția lui. Deși Anamaria a încercat să nege aceste afirmații ale omului lângă care stă de 15 ani, ies la iveală detalii care susțin declarațiile lui Rege.

Totuși, fiul cel mic a intervenit și el în scandal, printr-un mesaj extrem de ciudat pe rețelele de socializare. După ce s-ar fi zis că tatăl lui are o amantă, Laurențiu Reghecampf Jr. a ținut să le explice tuturor că nu se poate discuta despre așa ceva în familia lui, că tatăl lui nu ar fi capabil de astfel de gesturi, pentru că o adoră pe Prodanca.

Mai mult, juniorul de doar 12 ani susținea că tatăl lui ar prefera să moară decât să-și facă familia de rușine, aceasta fiind tot ce contează pentru el. El a asigurat că familia lui este bine și că ei vor fi uniți până în ultima clipă de viață și divorțul nu ar fi o opțiune.

”Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună”, este mesajul lui Laurențiu Jr.

Anamaria Prodan a fost foarte mândră de gestul fiului său și a reacționat și ea la cele scrise de acesta. A precizat că mezinul familiei își adoră tatăl și îi va lua mereu apărarea, iar cei care vor să le facă rău vor plăti scump.

 


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>
Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Fina Anamariei, declarații uimitoare

Andreea Lege, fina Anamariei Prodan, a făcut primele declarații despre divorțul dintre nașa ei și Laurențiu Reghecampf. Andreea a mărturisit că este șocată de veste și spune că nu poate crede așa ceva, pentru că știe cât de mult se iubesc cei doi.

Ea a ținut să precizeze că orice s-a întâmpla între ei, îi va iubi și îi va respecta în continuare, dar nu poate accepta că povestea lor de dragoste se termină după 15 ani și nu crede că este adevărat ce se vorbește.

”Nu se înțelegea nimic că ar fi astfel de probleme din gesturile lor, de aceea sunt șocată și nu vreau să cred acest lucru.”, a spus fina Anamariei Prodan.

Comments are closed.