Media

Laurențiu Reghecampf tată pentru a treia oară. Corina Caciuc a născut

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita lui, Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos. Antrenorul Craiovei este în culmea fericirii, fiind acum tatăl a trei băieți. În urmă cu câteva săptămâni, Reghe le-a dat un indiciu fanilor cu privire la numele de naștere al copilului.

A născut Corina Caciuc

Potrivit Spynews, iubita lui Reghecampf a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, devenind mamă pentru prima oară. Este zi mare în familia lor, după ce copilul mult așteptat și-a făcut apariția. Băiețelul se va numi Liam.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

În urmă cu câteva săptămâni, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf spunea că se află într-o perioadă fericită a vieții sale, în care se simte împlinit.

Despre iubita sa, antrenorul Craiovei a avut numai cuvinte de laudă și a ținut să precizeze că se iubesc și sunt fericiți împreună.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat.Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru, a  spus Reghe în podcast-ul Acasă la Măruță.

Cum se va numi cel de-al treilea băiat al lui Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Antrenorul Craiovei mai are doi băieți mari, Luca și Laurențiu Jr., iar bebelușul este tot băiat. În urmă cu câteva săptămâni, încântat tare de venirea pe lume a copilului, Reghe a postat pe Instagram inițialele numelui pe care îl va purta acesta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

“L.R.”, a scris tehnicianul Universității Craiova în dreptul fotografiei cu ecografia, ceea ce pe mulți i-a făcut să se gândească la faptul că are de gând să-l boteze pe copil Laurențiu Reghecampf Jr.

Comments are closed.