Media

Laurette a fost atacată de hackeri. Câți bani i-au dispărut din cont

Laurette e urmărită de ghinion. Mulatra a fost victima unor hackeri care i-au spart conturile de Facebook și i-au furat o sumă de bani. Supărată mai mult pentru că a pierdut conturile decât că a pierdut banii, Laurette a apelat la specialiști în IT pentru a le recupera. Vedeta a îngroșat astfel rândurile influencerilor care au trecut prin asta. Au intrat în vizorul hackerilor pentru că aveau conturi cu mulți urmăritori și au devenit astfel victime sigure.

Laurette atacată de hackeri

Laurette avea un cont personal și unul de firmă, iar hackerii le-au spart pe ambele. De pe cel de firmă au făcut rost de datele cardului bancar al mulatrei, și astfel au lăsat-o fără câteva sute de euro.

Paguba suferită de Laurette a fost de 500 de euro, dar mai mult decât atât, ea a rămas și fără contul cu bifă de la Facebook, precum și cel unde avea pagina cu articole vestimentare.

Se pare că hackerii de aceea au încercat să îmi spargă conturile de socializare pentru a ajunge la datele personale și la numărul meu de card. În cele din urmă au reușit, a spus Laurette la Antena Stars.

Vedeta a făcut o postare prin care le-a atras atenția internauților de pericolul care există în lumea virtuală. Le-a spus fanilor să fie atenți pentru a nu cădea în capcana în care ea a fost deja.

Laurette și-a deschis salon de masaj

Nu cu mult timp în urmă, Laurette anunța că se lansează în afaceri și era foarte încântată de planurile ei. Vedeta și-a deschis în Capitală un salon de masaj și manichiură. În această afacere, tânăra are un asociat, cineva despre care nu vorbește, pentru că acesta nu este persoană publică și dorește să-și păstreze anonimatul.

Salonul oferă servicii de manichiură și pedichiură. Laurette a anunțat că are șase angajate care fac masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic, cu pietre vulcanice sau cu bambus.

Vedeta s-a arătat încântată de acest proiect mai ales că are un copil de crescut și se gândește la viitorul lui. Pentru salon, Laurette a renunțat la vacanțe și a ales să economisească.

Comments are closed.