Media

Laurette are probleme de sănătate! Cu ce se confruntă mulatra

Laurette trece printr-o perioadă destul de grea. Mulatra a fost agresată de un bărbat în urmă cu ceva timp și acum așteaptă să vadă ce decizie iau autoritățile în privința acestuia. În ultima perioadă, vedetei nu i-a mers deloc bine din niciun punct de vedere și se pare că are acum și ceva probleme de sănătate ce îi dau mari bătăi de cap.

Laurette are probleme mari cu părul

Apropiații lui Laurette își fac mari griji pentru celebra mulatră. Ei se tem că Laurette nu este deloc bine, după ce a început să piardă tot mai mult păr. Surse din anturajul acesteia spun că ea s-ar lupta cu o alopecie, care a dus la căderea excesivă a părului.

Din cauza faptului că poartă de mai bine de 13 ani peruci și extensii în mod excesiv, podoaba capilară a mulatrei are de suferit. În multe zone ale capului, ea nu ar avea deloc păr și golurile ar fi vizibile dacă nu le-ar acoperi cu ajutorul diferitelor trucuri la care apelează de ani de zile.

”Nu cred că ați văzut-o decât de câteva ori la TV sau în poze doar cu părul ei natural, căci mereu, de peste 12-13 ani, Laurette își pune extensii, codițe rasta aplicate sau peruci, fapt care i-a afectat foarte mult rădăcina firului de

păr. A început să aibă părul foarte rar mai ales în zona tâmplelor și în față”,   a declarat o sursă din anturajul vedetei, pentru Cancan.

Laurette are nevoie de implant de păr

Apropiații lui Laurette spun că situația este una cât se poate de gravă, pentru că mulatra nu ar mai avea șansă de scăpare și lucrurile devin tot mai grave. Sursele care au vorbit pentru Cancan au dezvăluit că Laurette poartă tot felul de peruci, codițe și extensii încă de pe vremea când avea 18 ani, motiv pentru care firul de păr s-a subțiat și acum s-a distrus complet.

Ea se ambiționează să arate mereu bine și nu poate renunța la părul fals, iar singura soluție rămâne un implant de păr. Doar așa, părul ei se va putea regenera și va scăpa de probleme.

“Doar un implant de păr poate salva situația. Laurette nu stă bine acum, ar trebui să nu se mai încăpățâneze și să vrea să arate mereu perfect, ci să stea o perioadă de vreo doi ani fără extensii sau codițe de niciun fel, ca să se regenereze părul”, au mai dezvăluit apropiaţii brunetei.

Comments are closed.