Media

Laurette, copilărie traumatizantă. A fost aspru discriminată pentru culoarea pielii

În această perioadă, celebra Laurette trece prin clipe de groază din cauza scandalului în care este implicată. Ea a fost grav agresată de un bărbat, la un hotel din Capitală, pe care vrea să îl facă acum să plătească pentru gesturile sale. nu se cunosc exact motivele reale de la care a pornit totul, dar polițiștii investighează.

Totuși, nu este prima dată când Laurette are parte de astfel de tratamente din partea oamenilor. În copilărie, ea a fost de multe ori victima societății din cauza culorii sale.

Laurette, părăsită de tată

Laurette este foarte cunoscută acum, dar puțini știu ce copilărie grea a avut. Celebra mulatră a fost părăsită de tată și l-a cunoscut abia la 27 de ani, cu ajutorul televiziunii. Tânăra știa despre tatăl ei doar cum se numește și informații pe care mama sa i le oferise.

Deși femeia a fost părăsită, niciodată nu a vorbit urât despre cel care i-a oferit un copil. Ea i-a explicat lui Laurette care a fost situația, i-a spus despre tatăl ei că a fost un bărbat frumos, inteligent și niciodată nu s-a opus dorinței acesteia de a-l găsi pe cel care i-a dat viață.

Întâlnirea a fost extrem de emoționantă, dar a fost una unică. De atunci, Laurette nu l-a mai văzut pe tatăl ei. Și-ar fi dorit să stea mai mult timp cu el, dar au avut la dispoziție doar 10 zile.

”Am plâns atunci când l-am revăzut. Am trăit o mare emoție, pentru că eu nu credeam. Tata a venit într-o emisiune TV. Eu nici în poze nu l-am văzut. A înghețat sângele în mine când l-am văzut. Aș vrea să îl mai văd o dată în viața mea pe tata pentru că nu a fost ușor. A stat în casă 10 zile, dar nu l-am intrebat niciodată de ce a plecat. Încercam să mă bucur de prezența lui și au trecut atât de repede zilele… când aștepți 20 de ani, cele 10 zile trec foarte repede. Poate până la sfârșitul vieții… nu se știe niciodată”, a spus Laurette.

Laurette, batjocorită în copilărie

Laurette a trăit cu adevărat o traumă în timpul copilăriei. Din cauza culorii sale, ea a fost aspru criticată de copiii din acea vreme. Ani la rând, aceștia râdeau de felul în care arată, o marginalizau și era mai mereu singură, pentru că nimeni nu înțelegea de ce arată diferit sau de ce are părul creț.

Mulatra a trăit clipe de groază, când colegii o loveau și o spălau cu zăpadă pentru a arăta ca ei. Ea refuza să discute această problemă cu mama ei, pentru a nu o îngrijora, ajungând să sufere singură, în tăcere.

”Mi-am adus și eu aminte de umilințele la care eram și eu supusă din cauza culorii pielii. Am avut parte în copilărie de tot felul de întâmplări umilitoare. Atunci nu-mi dădeau seama, țineam în mine, eram introvertită, plângeam pe drum spre casă, ca să nu mă vadă mama. De exemplu în pauză mă trăgeau de păr sau ziceau că am păr de oaie sau nu mă lăsau să intru la baie”, a povestit Laurette.

Comments are closed.