Media

Lavinia Pârva intră în televiziune. Emisiunea în care va apărea soția lui Ștefan Bănică

Lavinia Pârva intră în lumea televiziunii. Noul ei job va fi la Pro tv! Soția lui Ștefan Bănică va apărea în emisiunea Vorbește lumea, prezentată de către Gabriel Coveșanu și Lora.

Lavinia Pârva la Vorbește lumea

Soția lui Ștefan Bănică Junior a semnat cu Pro tv și va apărea în emisiunea Vorbește lumea. Lavinia Pârva va avea o rubrică de parenting, și astfel să alătură echipei formată din prezentatorii Cove și Lora, Cristina Cioran care se ocupă de Revista presei, Francisca cu rubrica Meteo și Anna Lesko care gătește în fiecare marți și joi.

Rubrica Laviniei Pârva în cadrul emisiunii Vorbește lumea, va fi o dată pe sâptămână și va aduce informații importante pentru mămici.

Lavinia Pârva este și ea mamă și spune că a acceptat cu bucurie propunerea de a face parte din echipa de la Pro tv.

Este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă, a declarat soția lui Ștefan Bănică pentru Click!

Lavinia spune că, în cadrul rubricii sale, va acoperi toată plaja de subiecte de care orice femeie și mamă ar fi interesată. Soția lui Ștefan Bănică a declarat pentru Click!, câteva dintre temele pe care le va aborda în emisiune, cu specialiști.

Rubrica de parenting cu Lavinia Pârva

Este vorba despre: bucuria de a deveni mamă, depresia postnatală, revenirea după naștere, kilogramele în plus, provocările care apar odată cu bebelușul, nutriția copiilor, tipuri de jucării educative, locuri de joacă, haine pentru mame și copii, și lista continuă.

Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mamă ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate, a spus Lavinia Pârva.

Lavinia Pârva este împreună cu Ștefan Bănică din 2011. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Alexandru. Ștefan mai are doi copii dintr-o relație și o căsnicie anterioare. Este vorba despre Radu-Ștefan și Violeta – fetița Andreei Marin.

Comments are closed.