Media

Legătura ascunsă dintre Andreea Berecleanu și Mihaela Bilic. Ce au de împărțit cele două

Andreea Berecleanu și Mihaela Bilic sunt unele dintre cele mai cunoscute femei din România. Cele două sunt complet diferite din toate punctele de vedere, activează în domenii distincte, dar se pare că între ele este o legătură specială, despre care nu toată lumea știa.

Ce le leagă pe Andreea Berecleanu și Mihaela Bilic

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra știristă se bucură de mare succes în plan profesional și este foarte iubită de cei de acasă, dar se pare că la fel de bine îi merge și în ceea ce privește viața privată. După o căsnicie eșuată, și-a găsit liniște alături de esteticianul Constantin Stan.

Andreea Berecleanu și soțul ei se înțeleg de minune. Cei doi sunt împreună de șapte ani, iar în urmă cu cinci ani au făcut și cununia religioasă, jurând iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. S-au apropiat repede unul de celălalt și se bucură acum că în sfârșit au găsit liniștea, după ce amândoi au trecut prin mariaje eșuate, din cauza cărora au suferit.

Ce puțini știu este faptul că Andreea Berecleanu iubește acum bărbatul care, înainte, a fost al Mihaelei Bilic. Cele două ar avea o relație destul de bună și chiar au colaborat împreună, dar se pare că acest aspect le leagă. Celebrul nutriționist s-a despărțit de estetician de mai bine de 10 ani, după un mariaj de 13 ani.

Mihaela Bilic, totul despre divorț

Mihaela Bilic este una dintre cele mai cunoscute și de succes femei din România. Este un nutriționist celebru și cochetează și cu televiziunea, de când a înlocuit-o pe Oana Cuzino la emisiune. În viața privată, lucrurile nu au mers mereu bine.

Medicul a divorțat de esteticianul Constantin Stan în urmă cu mai bine de 10 ani. Recunoaște că forma echipa perfectă alături de fostul ei soț și se completau perfect, dar a ajuns într-un moment al vieții în care a simțit nevoia de o schimbare. Simțea că trăiește ca un robot și nimic nu o mai satisfăcea, motiv pentru care a decis să divorțeze și să ia totul de la capăt.

“Am făcut o criză la 40 de ani și am simțit, brusc, că nu mai pot continua nicio secundă să trăiesc așa cum trăisem până atunci. Totul părea perfect în viața mea. Munceam, aveam notorietate, aveam o relație pentru care mă invidiau mulți, cu doctorul Constantin Stan, alături de care făceam și o echipă imbatabilă, eram doi perfecționiști amândoi, ne-am potențat diabolic pe profesie. Eram de neoprit”, a mărturisit Mihaela Bilic, într-un interviu pentru Formula AS.

 

Comments are closed.