Media

Leon, fiul lui Kamara, din nou în operație. Ce a mărturisit cântărețul

Leon, fiul lui Kamara, cântăreț cunoscut în România, va suferi o nouă intervenție chirurgicală. Micuțul a fost evaluat de un medic de specialitate, care a decis că este nevoie de încă o operație.

Fiul lui Kamara suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. De atunci, Kamara face tot ce poate pentru a-i oferi o viață normală copilului său.

„Până acum au fost tratamente în multe țări: Germania, Turcia, acum în Spania, pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie. Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui că e vorba și de cel implicat, Leon. La fiecare puseu de creștere mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele.

Această intervenție pe anul ăsta venea în luna mai, cel târziu, dar din cauza pandemiei a fost amânată. Doctorul a venit în România și l-a evaluat. A zis că poate să o facă în septembrie. Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi. Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile. Oasele, dacă se duc într-o direcție, nu mai ai ce să mai faci. Când era mic nu părea să aibă așa probleme și am văzut mâna stângă că se îndoaie un pic. Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică, care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardio-respirator și de aici problemele”, a spus Kamara, la Antena Stars.

Leon a făcut și progrese

Rezultatul primelor intervenții suferite de fiul lui Kamara deja sunt vizibile.

„Mâna dreaptă reușește să facă multe lucruri. Ia telefonul, butonează, are mecanica mișcării, dar nu poate să întindă piciorul până la capăt”, a mărturisit Kamara în emisiunea „Xtra Night Show”.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.