Media

Leonard Miron vrea să revină în televiziune! Singurul și marele compromis pe care l-a făcut la TVR

Leonard Miron își dorește enorm să se întoarcă în televiziune. Vedeta trăiește cea mai bună perioadă din viața lui, este fericit, împlinit, are bani și își permite orice. Cu toate astea, ceva îl macină: îi lipsește munca în televiziune. Spune că nu banii îl determină să-și dorească asta, ci pasiunea pentru emisiunile TV. Leonard Miron a vorbit despre singurul și marele compromis pe care l-a făcut în calitate de om de televiziune.

Leonard Miron vrea să revină în televiziune

Lui Leonard Miron nu-i lipsește nimic altceva în afară de televiziune. Într-un interviu pentru Fanatik, acesta a declarat că faptul că nu mai lucrează în media este cea mai mare neîmplinire a lui. El a precizat că sunt persoane care vor să intre în televiziune ca să facă bani, în schimb el s-ar întoarce numai din pasiune și plăcere.

Leonard Miron vrea să revină în televiziune! Singurul și marele compromis pe care l-a făcut la TVR

Viața lui Leonard Miron s-a schimbat mult după ce a renunțat la cariera în TV și a părăsit țara. Leonard Miron este fericit alături de iubitul lui, Miquel și lucrează ca director de croazieră. Mai mult decât atât, are niște afaceri în Spania de care se ocupă cu partenerul lui de viață.

Leonard Miron vrea să revină în televiziune! Singurul și marele compromis pe care l-a făcut la TVR

Cu toate astea, se gândește la reîntoarcerea în televiziune, deși aceasta nu s-ar putea face prea ușor.

“Deci, eu nu vreau să vin în TVR ca să fac bani. Sau pentru poziția socială. Sunt unii care apar la TV și devin celebri. La mine, dacă mi se va da șansa să mă întorc, la mine o să fie o problemă, pentru că Miguel este duce, iar eu – având parteneriat civil – am dreptul la titlu. Există o chestie foarte strică, păi nu te dai în stambă pentru că ai, totuși, un titlu nobiliar. Eu vreau să o fac din plăcere, din pasiune, și asta mă roade”, a declarat Leonard Miron pentru Fanatik.

Singurul și marele compromis pe care l-a făcut Leonard Miron în televiziune

Leonard Miron a declarat că în cei 25 de ani de televiziune a făcut un singur compromis. Este vorba despre ziua în care a avut-o invitată în emisiune pe Elena Udrea. Nu a avut de ales pentru că asta a fost directiva și așa i s-a ordonat, după cum a spus Leonard Miron.

“Am stat de vorbă cu ea înainte de emisiune, i-am explicat cât de ridicolă este prezența ei în emisiune, acolo, ca și cum ai planta un copac pe o terasă de beton… Dar a făcut un moment foarte mișto, natural, haios. Asta a fost singura dată când am făcut un compromis”, a spus Leonard Miron.

Rămâne de văzut dacă omul de televiziune se va întoarce acolo unde a făcut carieră. Cert este că Leonard Miron se declară TVR-ist, ceea ce înseamnă că dacă va reveni pe micile ecrane, o va face în cadrul Televiziunii Române.

Comments are closed.