Media

Lidia Buble are un nou iubit și au plecat în vacanță în Ibiza: „Cineva special”

Lidia Buble a participat la Asia Express, iar cele 3 luni petrecute pe Drumul Împăraților au făcut-o să-și dorească să se relaxeze într-o vacanță. Se pare că artista are un nou iubit, judecând după fotografiile pe care le postează pe Instagram și gesturile destul de apropiate pe care le afișează. Totșuși, Lidia Buble nu i-a dezvăluit nici chipul, nici identitatea bărbatului misterios.

Lidia Buble se află în vacanță, în Ibiza, alături de, se pare, noul ei iubit. Vedeta a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, iar filmulețele de pe Instagram le-au atras atenția fanilor, mai ales că în unul dintre ele Lidia Buble este hrănită de iubit, gest specific îndrăgostiților. Mai mult decât atât, îmbrăcată într-un costum de baie roșu, Lidia Buble a postat imaginea super sexy pe contul său, alături de descrierea „Cineva special’.

Cu doar câteva zile înainte să plece în vacanță, alături de iubit, Lidia Buble anunța prezența unui bărbat în viața ei. A postat două imagini pe Instagram: una care surprinde umbra vedetei și alta care surprinde tot o umbră, dar de data aceasta a celui ce pare a fi iubitul ei.

Lidia Buble, vacanță în Ibiza cu noul iubit

De altfel, relația dintre cei doi pare din ce în ce mai serioasă, iar pe rețelele sociale au apărut mai multe instantanee cu cei doi. O astfel de fotografie îi surprinde pe îndrăgostinți în timp ce se îmbrățișează strâns, iar pe mâna bărbatului se vede un tatuaj care ilustrează privirea Lidiei Buble. Imaginea a fost surprinsă special pentru a surprinde și ochiul artistei, și tatuajul bărbatului.

Lidia Buble se distrează de minune în noua vacanță din Ibiza alături de iubit, lucru reieșit din postările sale de pe Facebook și Instagram. Tânăra a trecut prin câteva luni „de foc’, pentru că a fost plecată în Asia Express, pe Drumul Împăraților, cu una dintre surorile sale.

Lidia Buble, din Asia Express direct în mijlocul familiei

Cu toate acestea, Lidia Buble își iubește enorm familia și a recunoscut acest lucru ori de câte ori a avut ocazia. Înainte să plece în vacanță cu actualul său iubit, Lidia Buble a avut parte de o reuniune de familie, imediat cum a revenit de la filmările show-ului de la Antena 1, care se va difuza în această toamnă.

„Se întâmplă foarte rar să ne întâlnim cu toții, așa că o să profit din plin’, declara Lidia Buble, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.