Media

Lidia Buble, dezvăluiri incendiare. Artista este pregătită să devină mamă: “Îmi doresc un băiețel!”

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață se bucură de mare succes, are mulți fani și totul merge bine pentru ea din punct de vedere profesional. Se pare, însă, că are planuri mari și în ceea ce privește viața personală și își dorește să devină mamă cât mai repede.

Lidia Buble vrea copii

Lidia Buble a revenit de curând în atenția publicului, după o perioadă în care a stat departe de mediul online și a luat o pauză de la lumea publică, timp în care și-a dar seama de faptul că s-a schimbat, dar și că oamenii o iubesc. Aceasta a pregătit surprize pentru fani, o piesă nouă și a venit și cu o mulțime de declarații interesante despre planurile ei de viitor.

De la celebra artistă aflăm că este pregătită să își întemeieze o familie, având 28 de ani, considerând această vârstă una potrivită pentru a face acest pas. Mărturisește că acesta este marele ei vis și simte că trebuie să devină mamă curând, pentru că este un alt om, mult mai responsabil. Artista își dorește cel mai mult un băiețel.

“Mă văd așezată la casa mea. Îmi doresc foarte mult un copil, mai ales un băiețel. Mă gândesc. Deja am și vârsta necesară (n.r.: 28 de ani).  Cumva…  este visul oricărei femei.

Mă simt mai echilibrată, mai calculată. Mulți oameni mi-au spus că acum arăt a femeie mai hotărâtă, care știe ce vrea. Am închis o ușă, un capitol. S-au schimbat mai multe lucruri. Simt că sunt o altă Lidia, chiar simt.”, a declarat Lidia Buble la televizor.

Lidia Buble, despre situația ei amoroasă

Întrebată de Mihai Mitoșeru dacă există un bărbat potrivit în viața ei care să fie tatăl copilului pe care și-l dorește, Buble a spus „da”, dar nu a lăsat să se înțeleagă mai mult de atât. Niciodată nu a fost prea deschisă în ceea ce privește viața privată și a preferat să fie mai rezervată.

Lidia a recunoscut că a primit și ea un cadou de 8 martie, chiar înainte de această zi specială, dar nu a spus din partea cui a venit marele dar. Chiar dacă Dani Oțil a încercat să afle mai mult, artista a fost rezervată și a vorbit doar despre schimbările din ultima vreme de care este foarte mândră.

Comments are closed.