Media

Lidia Buble, imagini incendiare cu un bărbat misterios. Să fie, oare, noul iubit?

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. În urmă cu un an, ea și Răzvan Simion au decis să meargă pe drumuri diferite, după cinci ani în care au fost împreună. Se pare că artista și-ar fi refăcut viața, iar imaginile postate de ea o dau de gol.

Lidia Buble ar avea un nou iubit

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună timp de cinci ani. Au avut o relație retrasă, ferită de ochii lumii și trăită în liniște, dar se pare că problemele au fost destul de mari între ei, atâta timp cât s-a ajuns la despărțire.

Răzvan Simion trăiește deja o altă poveste de iubire de ceva timp și se pare că și fosta lui iubită și-ar fi găsit pe altcineva, deși până acum nu s-a afișat direct cu nimeni. La fix un an de la separarea lor, Lidia Buble a publicat câteva imagini care au pus pe jar internauții și i-au făcut să se gândească la faptul că are deja o relație.

Într-una dintre fotografiile postate pe rețelele de socializare se poate observa silueta cântăreţei care ţine un pahar de vin în mână, alături de o siluetă de bărbat. Nu ne putem da seama cine este respectivul domn misterios, dar cert este că au reușit să facă o fotografie artistică.

Iar asta nu e tot. O altă fotografie a pus fanii pe jar, una mult mai îndrăzneață. Deși fanii s-au gândit că este Lidia, se pare că este doar o fotografie cu o sursă anonimă, dar care exprimă multe, cum că Lidia ar fi îndrăgostită și ar avea pe cineva la suflet.

Răzvan Simion, cu iubita în vacanță

În timp ce Lidia stă pe rețelele de socializare și publică imagini care atrag atenția, Răzvan se distrează cu iubita în vacanță. Cei doi îndrăgostiți au ales să meargă în Seychelles, unde se bucură de mare chiar de la fereastra locului în care sunt cazați.

Cei doi îndrăgostiți se distrează de minune și ieri, pe 8 august, au sărbătorit împreună aniversarea de 41 de ani a lui Răzvan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Comments are closed.