Media

Lidia Buble, mărturisiri sincere. A spus totul despre copii: “Mă văd o mămică foarte cool!”

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică ușoară a avut o viață sentimentală extrem de dificilă în ultimii ani, dar se pare că acum are planuri mari de viitor. A vorbit despre copii și deja își ia în serios rolul de mămică.

Lidia Buble vrea să devină mamă

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este foarte deschisă față de fanii ei, cu care păstrează mereu legătura și de care este foarte apropiată. Deși a trecut printr-o despărțire dureroasă de Răzvan Simion și a mai bifat apoi o relație, se pare că a reușit să depășească momentele grele.

Este pregătită acum să ia totul de la capăt și să își facă o familie. Spune că deja simte că va fi o mămică bună, având o experiență vastă după ce a stat mai mult timp cu nepoții ei, dar mai ales datorită faptului că a fost bonă când era mai tânără.

„Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie’, a declarat Lidia Buble pentru Click!.

Lidia spune că va fi o mămică foarte cool, care va avea răbdare cu cel mic. Arde de nerăbdare să își îndeplinească acest vis și speră că va găsi un bărbat potrivit pentru ea.

Ce a muncit Lidia Buble în trecut

Lidia Buble este o artistă cunoscută acum, dar nu i-a mers la fel de bine dintotdeauna. Cântăreața spune că, înainte de a se lansa în muzică, a lucrat cu tatăl ei la locurile de veci din satul natal, după care a lucrat fie ca femeie de serviciu, dar și ca bonă.

„La Deva am început cu tata în cimitir, la gropi. Am fost o fire independentă de mică, nu puteam să le cer alor mei, cu 11 copii, bani. Am zis că încep să muncesc, să fac bănuții mei. Făceam 100 de lei pe zi. Apoi am fost femeie de serviciu la tipografie, toată vara. Am fost iar femeie de serviciu într-o cafenea la mall în Deva. După am lucrat la un solar. În București, primul job a fost de bonă. Apoi am fost ajutor de manager de vânzări auto. Apoi m-am împrietenit cu o fată care își dorea să ajungă cântăreață”, a povestit Lidia Buble.

Comments are closed.