Media

Lidia Buble trimisă în judecată de DIICOT. A crezut că scapă, dar iată ce au descoperit anchetatorii

Lidia Buble are probleme cu legea! Cântăreața a fost trimisă în judecată de DIICOT pentru o faptă pe care ar fi săvârșit-o la începutul anului, mai exact în luna februarie. Buble a fost oprită în trafic de către doi polițiști, la miezul nopții, în perioada restricțiilor.

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de DIICOT

Potrivit informațiilor apărute în presă, în momentul în care a fost trasă pe dreapta de către agenții de la circulație, cântăreața nu avea declarație pe proprie răspundere pentru a-și justifica prezența în trafic pe timp de noapte. De asemenea, Buble este acuzată că ar fi mituit agenții de poliție pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Polițiștii i-ar fi cerut mită, iar ea le-ar fi dat 900 de lei pentru a scăpa de răspundere în fața legii. Artista s-ar fi sfătuit la telefon cu o persoană care ar fi îndrumat-o să le dea bani agenților.

Polițiștii sunt sub control judiciar, iar alte două persoane au fost trimise în judecată, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi instigare la dare de mită. Competenţa DIICOT în acest dosar a fost atrasă de faptul că unul dintre cei cinci inculpaţi din dosar era vizat de o anchetă privind trafic de droguri. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Bucureşti.

Lidia Buble și sora ei eliminate din competiția Asia Express

Surorile Buble au ratat finala Asia Express. Lidia și Estera au fost eliminate în semifinală, cu un pas înainte etapa care se va juca la Ierusalim. Când a aflat că piatra din cutia aleasă de ele era, de fapt, roșie, Lidia a început să plângă. Și-a dorit foarte mult să intre în finala concursului, dar nu a fost să fie.

În ediția de miercuri, 24 noiembrie, Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost eliminate de la Asia Express.

Finala Asia Express va fi difuzată duminică, de la orele 20.30. Cele două echipe care se vor duela pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt formate din: Cuza și Emi versus Elwira și Mihai Petre.

Comments are closed.