Magazin

Lidia Fecioru: băutura miraculoasă care oprește căderea părului. E la îndemâna oricui

Lidia Fecioru a vorbit în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3 despre o problemă cu care se confruntă foarte mulți oameni: căderea părului. Poate fi extrem de supărătoare și costisitoare, dar bioenergoterapeutul spune că putem încerca o soluție simplă, care este la îndemâna oricui, și are rezultate bune.

Băutura miraculoasă care oprește căderea părului

Această băutură despre care vorbește Lidia Fecioru are la bază gelatina – un produs care se găsește în comerț și pe care gospodinele o folosesc în bucătărie, la piftie sau la unele prăjituri.

Se pune o linguriţă de praf de gelatină, un pahar de apă şi o linguriţă de suc de lămâie. Amestecăm, lăsăm gelatina să se topească şi punem apoi sucul de lămâie. Această băutură se bea dimineaţa, pe stomacul gol, cu 30-40 de minute înainte de a mânca, a recomandat Lidia Fecioru, la rubrica Leacul Zilei de la Antena 3.

Gelatina nu este este benefică doar pentru păr, ci și pentru unghii, sau oase și încheieturi, pentru că are colagen.

Lidia Fecioru spune că putem bea acest amestec o lună de zile, sau în cure de câte 10 zile, cu pauze între ele.

Beneficiile gelatinei pentru păr

Gelatina este extrasă din unele alge, fructe și țesuturi de animale. Conține proteine, colagen și vitamine din grupa B, deci este folosit din ce în ce mai mult nu numai pentru gătit, ci și pentru compoziția măștilor pentru păr, piele și unghii.

Gelatina se lipește bine de zonele afectate ale podoabei capilare, dar acționează și asupra fiecărui fir de par, îndreptând cuticulele și făcându-l mai strălucitor.

Dacă ai părul ondulat sau creț vei obține strălucire, iar dacă ai părul drept, ți-l va face mătăsos.

Are efectul de laminare, care poate fi obținut fără cheltuielile aferente unei vizite la salonul de înfrumusețare.

Beneficiile gelatinei pentru unghii: vă permite să întăriți placa de unghii, vă scapă de exfoliere.

Ca produs alimentar, gelatina contribuie la regenerarea țesuturilor cartilaginoase, care este foarte importantă în tratamentul osteocondrozei și al îmbolnăvirilor, precum și în prevenirea acestora.

Comments are closed.