Magazin

Lidia Fecioru: cine sunt copiii diamant. Care este menirea lor pe acest Pământ

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre copiii diamant, ce înseamnă să ai un astfel de copil și cum îl poți ajuta să strălucească. Potrivit spuselor specialistului, copiii diamant se nasc cu vibrațiile cele mai înalte și sunt o provocare pentru părinții lor. Lidia Fecioru este de părere că acești copii au nevoie de o educație specială pentru că misiunea lor pe Pământ este de a alinia Planeta.

Cine sunt copiii diamant

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 1, Lidia Fecioru a explicat fenomenul copiilor diamant. Bioenergoterapeutul a spus că cei care se nasc în această perioadă sunt copii diamant, care transced negativitatea, nu o acceptă și o ignoră total.

Copiii diamant văd dincolo de ceea ce vedem noi, restul lumii, și simt mai mult decât suntem noi capabili să simțim. Sunt copii care se nasc în familii speciale și au nevoie de foarte multă atenție și iubire.

Pentru a înțelege mai bine acest fenomen al copiilor diamant, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că de cele mai multe ori, acești copii sunt hiperchinetici, mereu în alertă, extrem de agitați.

Copiii cu autism intră în această categorie a copiilor diamant despre care se spune că au o menire specială pe Pământ. Ei vor fi salvatorii Planetei.

De obicei, sunt genii, au această trăsătură de a fi foarte, foarte deștepți și de a deveni genii. Genii de inventivitate, de creație, de foarte multe lucruri de care noi ceilalți suntem mai puțin capabili, explică Lidia Fecioru.

Menirea pe Pământ a copiilor diamant

În afară de faptul că acești copii speciali vor fi salvatorii Planetei, menirea lor este să-i ajute pe cei din jurul lor să trăiască cu picioarele pe Pământ. Lidia Fecioru spune că nu este ușor să ai în familie un copil diamant pentru că cere toată atenția, iar cei din jurul lor trebuie să se sacrifice pentru el.

Bioenergoterapeutul spune că e ușor să-ți dai seama când un copil diamant intră într-o încăpere pentru că luminează tot în jurul lui, iese în evidență imediat. Copiii diamant sunt foarte creativi și trebuie să li se dea ocazia să-și fructifice ideile.

Comments are closed.