Magazin

Lidia Fecioru explică ce este Legea atracției și cum îți îndeplinește dorințe

Ce este Legea atracției? Cum trebuie să gândești pentru a atrage succesul? Se spune că Legea Atracției îndeplinește dorințe. Lidia Fecioru a explicat exact cum se folosește.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat în emisiunea “Adevăruri ascunse” de la Antena 3 care sunt regulile care ne pot ajuta atunci când apelăm la legea atracției.

Bioenergeticianul Lidia Fecioru a spus în cadrul emisiunii că un om care folosește această Lege a atracției devine arhitectul propriei sale vieți, reușind să-și formeze un destin după bunul plac.

Cum să îți îndeplinești dorințele folosind Legea Atracției

Lidia Fecioru a punctat totuși că e foarte important ca oamenii să înțeleagă că nimic nu se poate realiza fără eforturi.

“Problema este că în momentul în care ne punem o dorință, dacă avem cea mai mică îndoială, nu se va îndeplini. Dacă eu vreau să mă transform acum într-o milionară și spun ‘vreau eu, dar…’ este îndoiala mea.

Noi singuri ne tundem aripile de fiecare dată cu cea mai mică îndoială sau cea mai mică neîncredere în noi. Când omul vrea, tot Universul conlucrează la opera dorinței lui. Și asta e foarte important – să știm ce vrem, să știm cum vrem. să ne dorim.

Aici intervine Legea atracției. Spune cineva ‘Mi-am găsit un soț așa cum mi-am dorit’, pentru că ea și-a contutat, și-a creionat partenerul, cum să arate, cum să fie și Legea atracției i-a adus în viața ei o persoană așa cum și-a dorit”, a spus Lidia Fecioru.

Cei care folosesc Legea Atracției consideră că aceasta este compusă din principii simple din fizică: atragi ceea ce transmiți (adică gândești). Se spune că orice facem și orice gândim lasă semn în univers. De aceea, pentru a atrage anumite lucruri trebuie să fim 100% conștienți de ceea ce gândim. Doar așa, dorințele noastre se vor materializa și vom avea parte de ele.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.