Magazin

Lidia Fecioru: Femeile care divorțează la 40 de ani, nu se mai recăsătoresc și se trezesc la 60

Lidia Fecioru a explicat la Adevăruri ascunse cum trec femeile peste criza vârstei de mijlocii. Odată ce ajung doamnele la 40 de ani și decid să facă o schimbare precum divorțul, acestea riscă să nu se mai căsătorescă.

Lidia Fecioru explică de ce nu se mai cătoresc femeile după 40 de ani

Lidia Fecioru a vorbit la „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, despre criza vârstei mijlocii la femei

Lidia Fecioru a vorbit la „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, despre criza vârstei mijlocii la femei

Lidia Fecioru a explicat cum se manifestă criza vârstei de 40 de ani la femei. Aceasta este de părere că depresia care intervine la schimbarea prefixului este din cauza faptului că femeile nu acceptă bătrânețea și cad în două mari extreme.

Fie încep să epateze și să scoată în evidență toate calitățile pe care n-au avut timp să le fructifice, că erau ocupate cu munca, creșterea copiilor, familia.

Fie încep să nu mai aibă grijă deloc de ele și nu mai pun preț pe cum arată, renunță la obiceiurile sănătoase în care se aranjau și aveau grijă de eticheta scoasă în lume.

Lidia Fecioru spune că femeile care ajung în criza vârstei de 40 de ani, încep să realizeze că au tras atâția ani, dar nu pentru că au vrut ele să aibă neapărat, case, averi sau diverse obiecte, ci că au fost nevoite să facă asta.

Iar atunci unele se pot întreba chiar și de ce s-au căsătorit cu partenerul de viață, mai ales dacă momentele între cei doi nu prea au existat în goana susținerii familiei.

Așa apar unele divorțuri, sunt femei care nu se mai regăsesc în căsnicie și decid să rămână singure.

Lidia Fecioru explică că le va fi foarte greu să se căsătorească pentru că ar însemna din nou o muncă titanică, ca partenerul nou să fie acceptat, cicatricile vieții nu se uită și le este teamă ca la maturitate să fie din nou îndrăgostite sau mai rău rănite în dragoste.

Fecioru le dă și un sfat femeilor care ajung în criza vârstei, să se gândească bine înainte de o decizie, iar dacă depresia este foarte mare să nu evite să consulte un medic de specialitate pentru a nu lăsa să pătrundă adânc în suflet, că va fi greu de vindecat.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.