Media

Lidia Fecioru și-a rupt mâna și-a ajuns de urgență la medic

Lidia Fecioru, coprezentatoarea emisiunii „Adevăruri ascunse”, a cazut puternic în concediu și și-a rupt mâna.

Vedeta Antena 3 a ajuns de urgență la spital unde medicii au depus tot efortul pentru ca mâna să-i fie salvată.

Aceasta a declarat la Antena 3, că acum se simte foarte bine și speră să scapă de ghips curând.

„Am ieşit dintr-un magazin, eram ocupată să îmi scot masca de la gură şi mi-am agăţat ochelarii. Eram ocupată să îmi scot ochelarii cu masca şi nu am văzut trotuarul, o bucăţică de scară. O trecere de la un nivel al trotuarului la celălalt, doar vreo zece centimetri.

Şi aia a fost. Momentul începutului concediului meu. Nu s-a întâmplat în România, s-a întâmplat acasă. Eram la Chişinău, era sărbătoare. Era Sfântul Ilie, pentru că la noi sărbătorile sunt mai târziu.

Asta e situaţia. Noi la emisiuni, tot timpul spunem că există o cauză spirituală a unor probleme, a accidentărilor.”, a declarat Lidia Fecioru la „Adevăruri ascunse”.

Știre în curs de actualizare.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.